Radionica hodanja i plesa na štulama

Objavio Tonči, 11/05/2018, pod: EDUKACIJA, HRAM, MALA SCENA

Od petka do nedjelje, 18. – 20. lipnja u popodnevnim terminima od 17 do 20 sati Kam Hram organizira radionicu hodanja i plesa na štulama pod vodstvom Tanje Barić. Prijave su obavezne.

Radionica je namijenjena kako početnicima tako i onima koji već imaju iskustva hodanja na štulama.

Počinje se sa kratkim opisom opreme i preporukama o njenom korištenju i manipuliranju. Slijedi uvod u tehniku kroz rad na tlu gdje će se razjasniti ono što će se kasnije vježbati na štulama.

Tokom ova tri dana proći će se razne tehnike dizanja i spuštanja na štulama, pravilne tehnike hodanja, padanja, okretaja, trčanja i određenih plesnih koraka.U isto vrijeme vježbati će se pravilno držanje i izoliranje pokreta donjeg i gornjeg dijela tijela. Istraživat će se sama vještina u raznim uvjetima rada, kao što je zatvoreni prostor i kontrolirani okoliš, a zatim i na otvorenome.

Obavezna oprema koju morate ponijeti su tvrdi štitnici za koljena.

O voditeljici radionice:

Tanja Barić se počela baviti cirkusom 2010. godine u sklopu udruge Kam Hram u Splitu kroz vježbanje zračnih vještina i žongliranje vatrom. Prvobitni hobi se pretvorio u strast, a zatim i u profesiju kojom se dan danas bavi.
Kao članica udruge Kam Hram sudjeluje u predstavama i nastupima na festivalima i raznim kulturnim događanjima te dalje razvija vještine vježbajući sa trenerima udruge i sudjelujući na radionicama i intenzivima.
2012. godine sudjeluje u produkciji i izvedbi predstave novog cirkusa “Taguara”, a 2013. godine u suradnji sa bandom Saraswati i ostalim kolegama stvara uličnu predstavu naziva “Imaginarium”.
2015. godine se seli u Berlin gdje se, uz zračne vještine, počinje baviti istraživanjem plesnog teatra i glume. U tom periodu upoznaje učitelje plesa na štulama i počinje sa intezivnim treninzima i pripremama koji je vode do toga da se počinje njima profesionalno baviti.
Danas kao freelancer surađuje sa više poznatih berlinskih kompanija uličnog kazališta i nastupa redovito u Njemačkoj i Europi.

Satnica:

petak 18.5. – 17-20h
subota 19.5. – 17-20h
nedjelja 20.5. – 17-20h

Cijena radionice: 280kn sva tri dana, 120kn po danu

Prijave na kamhram@gmail.com.

Oznake:

RSS 2.0 | trackback