Radionica na setu Pride TV-a

Objavio admin, 24/12/2021, pod: EDUKACIJA, QUEERANARCHIVE

Pride TV najuzbudljiviji su televizijski program koji ste vidjeli i uvijek ste se pitali kako nastaju? Sad imate priliku sudjelovat na setu ovih urnebesnih vijesti i upoznat se sa svim elementima njihovog snimanja: rasvjeta, kamera, green screen, blesimetar itd., ali i njihove postprodukcije tj. montaže i motion designa.

Polaznici/e ove radionice dobit će priliku razvijati stečena znanja kao dio stalnog tima Pride TV koji se nastavlja snimati i iduće godine. Ako se želite priključiti Pride TV timu prijavite se na ovu radionicu!

Radionica na setu Pride TVa odvija se u ponedjeljak 27. prosinca i srijedu 29. prosinca od 18 do 21 sat u LGBT centru Split, Ulica Kralja Tomislava 8/a

Stare epizode Pride TV-a možete pogledati na YouTube kalalu LGBT centra Split.

PROGRAM:
ponedjeljak, 27. prosinca 18-21 sat
Snimanje nove epizode Pride TV-a, upoznavanje sa svim elementima seta.

srijeda, 29. prosinca 18-21 sat
Postprodukcija, upoznavanje s osnovama montaže i motion designa.

Radionicu vodi novomedijska umjetnica Tihana Mandušić.

Prijave na radionicu moguće su na linku: https://forms.gle/psQ8n9ercXexrBXA7. Prijave su otvorene do ponedjeljka, 27. prosinca u 12 sati.

Radionicu organizira Split Pride i kolektiv queerANarchive uz financijsku podršku Hrvatskog-audiovizualnog centra i Ministarstva kulture i medija RH. Rad kolektiva queerANarchive i LGBT centra Split financijski podržava Zaklada Kultura nova.

RSS 2.0 | trackback