Radionica produkcije

Objavio Tonči, 16/05/2018, pod: EDUKACIJA, KINO KLUB SPLIT, KINO KLUB SPLIT

U organizaciji Kino kluba Split te pod vodstvom Tibora Kesera od 13. do 15. lipnja održati će se radionica filmske produkcije. Prijave na radionicu su obavezne te otvorene do 5. lipnja.

Na trodnevnoj radionici polaznici će se upoznati s ulogom producenta, ali i produkcijske kuće kroz čitav proces realizacije filma: od inicijalne ideje, tijekom razvoja projekta, snimanja i post-produkcije pa do plasmana i promocije na različitim prikazivačkim platformama odnosno distribucije. Fokus radionice je usmjeren na produkciju nezavisnih filmova, a održavati će se u popodnevnim terminima po četiri sata svaki dan. Polaznici će dobiti priliku s mentorom raditi na vlastitim projektima.

Za članove kluba učestvovanje na radionici je besplatno. Broj mjesta je ograničen na 12 polaznika. U slučaju povećanog interesa, selekciju će vršiti voditelj radionice naknadno, na osnovu dodatne dokumentacije (životopis i motivacijsko pismo) o čemu će svi prijavljeni biti pravovremeno obaviješteni.

Prijave na radionicu otvorene su do 05. lipnja. Prijaviti se možete slanjem imena, prezimena i kontakt mobitela na e-mail adresu: produkcija@kinoklubsplit.hr.

O VODITELJU

Tibor Keser (1981.) je producent koji živi i radi u Zagrebu. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta upisuje BA i MA studij produkcije na Akademiji dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu. Od 2014. radi u Restartu (www.restarted.hr) kao producent i izvršni producent na brojnim filmskim projektima. Njegovi interesi uključuju film (podjednako igrani i dokumentarni), video (spotovi i reklame) te izvedbene umjetnosti. Polaznik je brojnih radionica u zemlji i inozemstvu poput Sarajevo Talent Campusa 2013, EURODOC 2015, Berlinale Talents 2016 i Jihlava Emerging Producers 2017. Član je Kino kluba Split. Surađuje kao predavač sa scenarističkim klubom Palunko u sklopu Hrvatskog filmskog saveza, kao i sa Restartovom Školom dokumentarnog filma.

Program podupire Društvo hrvatskih filmskih redatelja, a rad Kino kluba Split financiraju Zaklada Kultura nova, Hrvatski audiovizualni centar i Grad Split.

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback