Radionica sitotiska: Zagrijavanje

Objavio admin, 15/05/2019, pod: QUEERANARCHIVE, TISKARA

Radionica sitotiska održat će se u Tiskari, u Garaži Kluba Kocka, u Domu mladih, Ulica slobode 28, Split u terminima 20. i 21. svibnja od 17 do 21 sat. Radionicu sitotiska i ZVJERINJAK koji slijedi povezuje zajednički naziv Zagrijavanje. Zagrijava se za Splitski pride, a na radionici sitotiska radimo letke i torbe. Proći ćemo tehnike […]

Radionica sitotiska održat će se u Tiskari, u Garaži Kluba Kocka, u Domu mladih, Ulica slobode 28, Split u terminima 20. i 21. svibnja od 17 do 21 sat.

Radionicu sitotiska i ZVJERINJAK koji slijedi povezuje zajednički naziv Zagrijavanje. Zagrijava se za Splitski pride, a na radionici sitotiska radimo letke i torbe. Proći ćemo tehnike prebacivanja motiva na sito te otiskivanja motiva na papir – letci, i na tkanine – torbe ili majice. Prethodna znanja nisu potrebna, ali prijave jesu – OVDJE. Prijave su otvorene do nedjelje, 19. svibnja u 20 sati, kada se mailom javljamo svim prijavljenim osobama.

Radionica se odvija u sklopu programa qRADIONICE kolektiva queerANarchive, u suradnji s kolektivom RADNIK i Koalicijom udruga Mladih. Program qRADIONICE financijski podržava Ministarstvo kulture RH. Rad kolektiva queerANarchive  financijski podržava Zaklada Kultura nova.

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback