Solarni samar – ultimtivno oružje za spas magarca

Objavio Tonči, 25/05/2017, pod: DRUŽENJE, EDUKACIJA, GLAZBA, UZGON

U nedjelju, 28. svibnja, od 10:30 do 19:00 uz raznolik društveno – kulturni program na Marjanskom platou održat će se Dan Tovara uz prezentacija projekta Toward Europe.

U okviru ove ekološko-umjetničke agitprop akcije održat će se predstavljanje prvog “solarnog samara” – ultimativnog oružja za spas primorsko dinarskog magarca. Sve će to biti popraćeno glazbenim performansom kolektiva Sivi, uz prigodni DJ program te javnim izvođenjem poezije i radio drame za djecu i mlade. Djeca ali i odrasli moći će uživati na Marjanu uz društvene igre, radionice kukičanja i sitotiska, turnir u balotama, laštiku, franjama, trulim kobilama i grupa traži grupu. Za osvježenje je zadužen Kockin leteći šank.

Projekt Toward Euope provodi Udruga Uzgon u suradnji sa Prirodoslovnim muzejom Splitu i Park šumom Marjan i brojnim lokalnim udrugama. Ovim putem radosno možemo i obznaniti da je naše krdo tovara na Marjanu, koji obitavaju u prostorima bivšeg Zoo vrta, bogatije za jednog novog člana, mlado pule, kojem ćemo ovom prigodom pokušati zajednički iznaći ime. Stoga pozivamo građane, da nam se pridružene sa kreativnim idejama i sudjeluju u programu.

Također, pozivamo novoizabrane vijećnike Gradskog vijeća da se upoznaju sa projektom i eventualno izlože svoju viziju revitalizacije prostora Marjanskog Zoo vrta.

Za sve upite obratite se na broj telefona 095 905 3879 (Hrvoje Cokarić) ili na mail :   raido@inorbit.com

 

PROGRAM DANA TOVARA

11:00 [Flomaster] Balote na divlje i franje

12:00 [Uzgon] Grupa traži grupu

12:00 [queerANarchive] Sitotisak tovara na vaše majice i druge predmete od tkanina

13:00 [Uzgon] Prezentacija projekta Toward Europe i svjetska premjera prototipa prvog solarnog samara

14:00 [Queer Sport Split] Radionica uličnog kukičanja – Mreže 2017.

15:00 [Kolektiv sivi] čitanje radio-drame za djecu i mlade Sakrij sunce

16:00 [Dadanti] Recital poezije

 

Oznake: , ,

RSS 2.0 | trackback