Razgovor ugodni u bašti ugodnoj

Objavio Tonči, 12/05/2017, pod: INFO ZONA, OKRUGLI STOL

U ponedjeljak, 15. svibnja s početkom u 20 sati u bašti Chillton bara, Jadranska ulica 1, održat će se diskusija na temu Što nakon akademije.

Svake godine veliki broj mladih nada se upisu na neku od umjetničkih akademija u zemlji i inozemstvu. Zbog ograničenog broja mjesta za brucoše mnogi od njih pokušavaju i više godina za redom, dok ili ne uspiju ili ne odustanu od te ideje.

A što nakon završetka akademije? Postoji li tržište rada na kojem mogu sudjelovati? Mogu li se nadati relativno brzom pronalasku posla u struci ili je potrebno dodatno se educirati i upustiti se u nemirne poduzetničke vode? Ili i jedno i drugo?

Odgovore na ova ali i mnoga druga pitanja temeljem vlastitih iskustava i uz pomoć zapažanja tuđih iskustava ponudit će trojac Veljko Popović, Mišo Komenda i Siniša Novković.

Goste nije potrebno posebno predstavljati, radi se o vrlo aktivnim (dovoljno mladim?) ljudima koji djeluju na različite načine i u različitim područjima. Svakako, zajedničko im je da su vrlo kreativni i da se ne boje iskoračiti u novo i nepoznato. Upravo zato ih smatramo idealnim sugovornicima.
Iako se događanje organizira u bašti kafića konzumacija nije nužna :) – poručuju iz Chilltona.

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback