Sunčane naočale u Klubu Zona

Objavio Tonči, 02/05/2017, pod: INFO ZONA, IZLOŽBA

Izložba Marina Pocrnje otvorit će se u srijedu u Klubu Zona te će se moći pogledati naredna tri tjedna. Izložba Osobnosti otvara se u ciklusu izložbi autora mlađe generacije te prikazuje različite ljude koje povezuje jedan zajednički detalj.

Izložba Marina Pocrnje otvorit će se u srijedu, 3. svibnja, u 20 sati u Klubu Zona te će se moći pogledati naredna tri tjedna. Izložba Osobnosti otvara se u ciklusu izložbi autora mlađe generacije te prikazuje različite ljude koje povezuje jedan zajednički detalj.

– Fotografije su snimane godinu i pol, na putu od Varšave do Soluna. Prikazuju ljude koji se razliku po dobi, spolu, narodnosti, socijalnom statusu, zanimanju i vjeri, no sve ih povezuje jedan detalj koji rado prihvaćaju kao dio svoje osobnosti – sunčane naočale – objašnjava Pocrnja, napominjući da u vremenu zatvaranja granica i podizanja ograda, ove fotografije brišu imaginarne, identitetske granice, i pričaju priču protiv predrasuda i zatvorenosti.

Marin Pocrnja rođen je 1989. godine u Travniku (BiH), osnovnu školu započeo je u Zaostrogu, a završio u Bugojnu. Nakon završetka Gimnazije u Bugojnu upisao je studij Politologije pri sveučilištu u Zagrebu. Svira gitaru, bas gitaru te producira vlastitu glazbu, a posljednjih nekoliko godina amaterski se bavi i fotografijom.

Oznake: , ,

RSS 2.0 | trackback