TROKUT na vrućem limenom krovu Doma mladih

Objavio admin, 18/06/2022, pod: DRUŽENJE, GLAZBA, KLFM

U godini kada slave okruglu, 10. obljetnicu koju obilježavaju iznimnim događajima, kao što je bilo gostovanje Mimika Orchestra u Amfiteatru Doma mladih i skorim Sutonom u Lučici s Napoli Segreta, Radio KLFM organizira i ovaj spontani, ali tek naizgled mali događaj.

Naime, u partnerstvu s Multimedijalnim kulturnim centrom, nakon ljeta sele svoj studio u novi radio prostor, prostor novih sadržaja i suradnji.

Mali, ali za njih iznimno značajan prostor na katu južne strane Doma mladih uskoro postaje njihov novi dom nakon niza lijepih godina provedenih u klubu Kocka, u domaćinstvu Koalicije udruga mladih. U novom prostoru pokreću i otvoreni Medijski centar Doma mladih, a sastavni dio novog prostora je i predivna terasa Doma, koja selidbom postaje i njihov novi dnevni boravak i intimno mjesto susreta, glazbe i plesa.

Kao svojevrsni preview organiziraju druženje s dragim gostima, bendom Trokut, s kojima ulaze u ovu ljetnu večer na vrućem limenom krovu Doma u četvrtak, 23. lipnja 2022.

Ovakva lokacija nažalost zahtjeva i ograničenje, stoga je i publika limitirana na 50! Po principu najbrži prst prijave su na sljedećem LINKU .

19.00 > El5egundo bira za vas
20.00 – 21.30 > Trokut LIVE
21.30 > Ostavljamo tišinu za Festival mediteranskog filma Split na Platou Doma mladih

RSS 2.0 | trackback