Udruga Hram: Radionica svile + Open stage + Cirkviz!

Objavio admin, 23/10/2019, pod: AMFITEATAR, DOM MLADIH, MALA SCENA

Udruga Kulturna alternativa mladih – Hram, centar novog cirkusa, u narednom periodu organizira nekoliko događanja i manifestacija za javnost te vas poziva da se pridružite!
Radionica svile sa Hannom Coeckelberghs
Od 1. do 3.11. će se na Maloj sceni Doma mladih, u prostorima udruge Kam-Hram održati radionica svile sa Hannom Coeckelberghs,  intermediate i advanced level. Naime, radi se o akrobatskom penjanju na zračnu tkaninu popularnog naziva “svila” (aerial silk, tissue i sl.). Hanne Coeckelberghs je belgijska umjetnica suvremenog cirkusa koja je diplomirala na Academy for Circus and Performance Art – Tilburg (NL) 2019. godine. Prije akademije u Tilburgu je studirala na Stages at Ecole Supérieur des Arts du Cirque – Brussels (BE) gdje je stekla prethodnu diplomu. Od djetinjstva se bavi cirkusom, počevši od edukacije na Youth circus school: Circusatelier Salto – Tienen(BE). Na ovu radionicu su pozvani svi svilaši i svilašice s početnim i naprednim iskustvom. Sve info u eventu – https://www.facebook.com/events/785739458525824/.
2. OPEN STAGE – otvorena večer performansa
Nakon radionice svile, 3.11. pripremamo 2. Open stage – večer otvorenog performansa u Amfiteatru Doma mladih s početkom u 19:30.  Za sve koji prate dugogodišnji rad udruge Kam-Hram, Open stage će biti poznati pod starim nazivom Cabaret, a radi se o manifestaciji u kojoj zainteresirani afirmirani i neafirmirani umjetnici prezentiraju svoje kreativno stvaralaštvo iz područja različitih izvedbenih umjetnosti s naglaskom na suvremeni cirkus, u trajanju do 10 minuta. Program se sastoji od više kratkih točaka koje izvode pojedinci ili grupe. Ovim putem pozivamo sve kreativce da se prijave i prezentiraju svoja znanja i vještine zaključno s danom prijava 25.10. Prijave umjetnika se vrše putem google obrasca, a sve informacije možete pronaći na eventu – https://www.facebook.com/events/1418415478327299/. Napominjemo da udruga pokriva putne troškove gostujućih umjetnika! Ovaj put predstavljamo Open stage special na kojem će umjetnica Hanne Coeckelberghs prezentirati svoj posljednji autorski rad performans Aquila, inspiriran letom orlova.
Cirkviz – kviz znanja!

A prije samog open stage-a će održati sada već treći po redu CIRKVIZ  – kviz znanja pod vodstvom Dasena Petrića. Pitanja su iz općeg znanja s osvrtom na tradicionalni i suvremeni „cirkus“. Kviz je natjecateljskog karaktera, a tri najuspješnije ekipe očekuju nagrade. Natjecatelji sudjeluju u ekipama, a svaka od ekipa može imati maksimalno četiri (4) člana. Kviz se sastoji od ukupno 50 pitanja (vizualna, a/b/c i otvorena). Kao i uvijek, prva tri pobjednička mjesta očekuju bogate nagrade: 1. Večera u konobi Matoni, 2. Piće u Adriatic Social Clubu i jumbo pizza po izboru u fast food-u Buco 3. Četiri poklon bona u Borgo knedla baru (uključuje dvije knedle po izboru i prirodni sok). Prijave za sudjelovanje se odvijaju putem maila na dejzen@gmail.com, a sve info možete pronaći u eventu – https://www.facebook.com/events/2632404353469312/.
Raspored 3.11.2019:
17.00 – 18.30 CIRKVIZ  – kviz znanja
19.30 – 20.30 Open stage kratki performansi
20.30 – 20.40 HANNE COECKELBERGHS – Aquila Mjesto održavanja:
Mala scena, prostori udruge KAM Hram Amfiteatar Doma mladih
Ulica slobode 28, Split
RSS 2.0 | trackback