Četiri provokativna filma u ljetnom kinu Bačvice

Objavio Tonči, 29/08/2016, pod: FILM, MEĐUNARODNI FESTIVAL NOVOG FILMA SPLIT

Kao uvod u 21. izdanje Međunarodnog festivala novog filma u Splitu, od 1. do 4. rujna u ljetnom kinu Bačvice održat će se projekcije odabranih filmova iz prethodnih izdanja festivala.

Kao uvod u 21. izdanje Međunarodnog festivala novog filma u Splitu, od 1. do 4. rujna u ljetnom kinu Bačvice održat će se projekcije odabranih filmova iz prethodnih izdanja festivala. Ovi filmovi donose intrigantan zaplet i zapanjujuću fotografiju te time odskaču od dosadnih filmova koji se svakodnevno vrte u kino dvoranama. Ako vas zanima drugačiji filmski program, zadivljujuć, stimulativan, provokativan, bez srama, kompromisa i cenzure, ovo je prilika za vas.

Na programu su filmovi Rika (Noel Marshall, 1981.), Sobarica Lynn (Ingo Haeb, 2015.), Fassbinder – Ljubav bez zahtjeva (Christian Braad Thomsen, 2015.) i Videofilia (i drugi internetski sindromi) (Juan Daniel F. Molero, 2015.).

Ovaj program nastao je kao suradnja Splitskog filmskog festivala i Ekrana.

 

Više o programu nadolazećeg festivala možete naći na stranicama Splitskog filmskog festivala te na njihovoj Facebook stranici.

 

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback