Vikend radionica

Objavio Tonči, 15/02/2018, pod: EDUKACIJA, POZITIVNA SILA

Za vikend 17.-18. veljače ROOM 100, u HALI 100 organizira radionicu suvremenog plesa sa Karolinom Šušom. Prijava je obavezna jer je broj polaznika ograničen.

Radionica suvremenog plesa pod vodstvom Karoline Šuše zamišljena je kao susret s plesom, ali i susret sa sobom. Radit će se na osnovama suvremene plesne tehnike, od zagrijavanja do sekvence, ali i na somatskim elementima, kao što su osvještavanje daha i tijela, prostora i odnosa s drugim tijelima u prostoru.
Radionica je namijenjena rekreativnim i profesionalnim plesačima kao i onima koji se bave različitim izvedbenim umjetnosti i zanima ih scenski pokret i ples (bez obzira na prethodno plesno iskustvo).

Karolina Šuša plesačica je suvremenog plesa s iskustvom i inspiracijom u širem kazališnom izričaju.
Imala je priliku surađivati i učiti od sjajnih koreografa i redatelja, kako u Hrvatskoj – Natalija Manojlović, Irma Omerzo, Ana Kreitmeyer, Rajko Pavlić, Selma Banich, Senka Bulić, Žak Valenta, Vilim Matula – tako i izvan nje – Robert Wilson, Jonah Bokaer, Isabelle Schad, Caravan Stage Company, Laura Kriefman itd.
Podučavala je suvremeni ples u studiju Sjene Zorane Mihelčić u Šibeniku te bila suradnica za pokret u HNK Split i HNK Varaždin.
Suosnivačica je Tras kolektiva (Pavlović, Chelfi, Tomić, Barbieri, Sakić, Šuša), plesne trupe okupljene oko ideje produkcije vlastitih radova i pozivanja autora na suradnju, tj. izvrtanja hijerarhije uobičajene prakse te je voditeljica kabaretskog showa Cabaret a la Carte (Šuša, Mehić, Papić, Cuculić, Ivelja, Legan).
Strastvena je zaljubljenica u tijelo i njegove manifestacije, pa se okušala u raznorodnim disciplinama, kao što su suvremeni ples, kontakt improvizacija, break dance, step, BMC, pjevanje.

Subota 17.2.: 18:30 – 21:00
Nedjelja 18.2.: 18:30 – 21:00
Adresa: HALA 100 / Ulica Hrvatske mornarice 4, 21 000 Split (dvorana splitskog suvremenog cirkuskog kolektiva ROOM 100).

Cijena radionice je 200 kuna, rezervacija mjesta unaprijed je obavezna jer je broj polaznika ograničen.
Prijave na mail antonia.kuzmanic@gmail.com kao i potvrda uplate kotizacije koju je moguće ostvariti putem bankovnog transfera (Pozitivna sila, Biskupa Jurja Dobrile 6, 21 000 Split),
IBAN HR5523400091110317887 u Privrednoj banci Zagreb.
Popust za članove Joga 100 kolektiva (150 kn).

Više informacija u inboxu facebook stranice organizatora i na broju 099 668 1189.

Rad ROOM 100 u 2017. godini podržava Zaklada Kultura nova, a radionica se realizira uz financijsku potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Splitsko-dalmatinske županije i Grada Splita.

Oznake: , ,

RSS 2.0 | trackback