Vogue u Domu

Objavio Tonči, 01/06/2018, pod: EDUKACIJA, PLAVA DVORANA, QUEERANARCHIVE, SNAGA STILA

U utorak, 12. lipnja s početkom u 18 sati u Plavoj dvorani Doma mladih starta voguing program pod vodstvom Viktora i Monike Yamamoto iz Slovačke uz pomoć zagrebačkih voguerica i voguera.

Na hrvatskoj turneji pod nazivom vogue/hr, u organizaciji Queer Sport Splita, u partnerstvu s mrežom Clubture te u suradnji s Kolektivom Style Force, 12. lipnja u Split, u Plavu dvoranu Doma mladih dolaze vogeri i vogerice iz Zagreba i Slovačke.  Program u Splitu sastoji se od razgovora na temu vogua (18 sati), početne vogue radionice (19:30 sati) te Vogue practice balla (21 sat).
Program vode Monika i Viktor Yamamoto, međunarodno priznati plesači i treneri voguea iz Slovačke, uz pomoć zagrebačkih voguerica i voguera.

Program je besplatan za sve sudionike, više o programu na facebooku.

Splitski dio turneje vogue/hr odvija se u sklopu qFEST-a.
qFEST – Festival drugog i drugačijeg partnerski je program kolektiva queerANarchive i udruge Cenzura Plus koji se organizira drugu godinu za redom u susret Splitskom prideu. Program festivala se organizira se uz sufinanciranje iz Programa Europa za građane, Europske unije, u okviru projekta Održivost humanističkih vrijednosti i demokratskih principa je održivost Europske unije.

Oznake: , , , ,

RSS 2.0 | trackback