Volontiranje za kulturu

Objavio admin, 24/09/2021, pod: DRUŽENJE, EDUKACIJA, OKRUGLI STOL

Platforma “Culture Hub Croatia” organizira neformalni meet-up na temu volontiranja za kulturu, koji će se održati u petak, 24.9. u kreativnom hubu Prostor, Plančićeva 2, s početkom u 19:00 sati.

Događanje se organizira u okviru projekta Erasmus+ koji okuplja partnere iz Poljske, Finske, Velike Britanije i Hrvatske i ima za cilj izgraditi kapacitete osoblja koje surađuje s volonterima na području kulturne baštine. Culture Hub Croatia domaćin je jednog od studijskih posjeta u Splitu (22.- 27. 9).

Javni događaj u petak 24. rujna omogućit će sudionicima uvid u dosadašnje volonterske inicijative kojeg provodi CHC u cijeloj Hrvatskoj, u prisutnosti bivših partnera na projektu, suradnika i volontera.

Događaj će se sastojati od kratke prezentacije, rasprave o utjecaju i izazovima volontiranja te prilike za neformalno umrežavanje. Ovaj ćemo događaj iskoristiti i za pokretanje naše nove mogućnosti volontiranja u okviru nedavno otvorenog kreativnog huba Prostor.

Događaj je namijenjen svima koji rade s volonterima (organizacijama ili pojedincima), u području kulture, baštine, obrazovanja, mladih, socijalnog rada… ili zainteresiranima za navedenu temu, razmjenu iskustava i istraživanje mogućnosti volontiranja unutar CHC-a ili partnerskih organizacija.

Događanje će se održati na engleskom jeziku.

Oznake:

RSS 2.0 | trackback