Živa knjižnica: Osam životnih priča u Klubu Zona

Objavio admin, 08/12/2019, pod: KLUB ZONA

U Klubu Zona otvara se Živa knjižnica. U ponedjeljak i utorak, 9. i 10. prosinca, od 18 do 20 sati, zainteresirani sugrađani dobit će priliku iz prve ruke, kroz opuštene individualne razgovore, čuti osobne ljudske priče o nasilju, diskriminaciji, strahu i nerazumijevanju koje će doprinijeti smanjenju predrasuda. – Žive knjige, odnosno govornici, u ponedjeljak će […]

U Klubu Zona otvara se Živa knjižnica. U ponedjeljak i utorak, 9. i 10. prosinca, od 18 do 20 sati, zainteresirani sugrađani dobit će priliku iz prve ruke, kroz opuštene individualne razgovore, čuti osobne ljudske priče o nasilju, diskriminaciji, strahu i nerazumijevanju koje će doprinijeti smanjenju predrasuda.

– Žive knjige, odnosno govornici, u ponedjeljak će biti na raspolaganju za razgovore o izazovima disleksije i disgrafije, homoseksualnosti, aktivizmu za ljudska prava i životu bez roditelja, a u utorak će teme biti beskućništvo, život sa psihozom, preživljavanje svih vrsta nasilja i couchsurfing – najavljuje Andrea Jakus iz Info zone, napominjući da je posudba živih knjiga, odnosno termin za razgovor, ograničen na pola sata i besplatan, no da je dobrodošla najava dolaska putem prijavnice na klubzona.net.

Oznake:

RSS 2.0 | trackback