ZVJERINJAK/Dance, Otherwise We’re Lost’ All Night’

Nakon ljetne pauze, u sklopu festivala Platformat, u subotu, 7. listopada 2023., partijamo u Klubu Kocka (Dom mladih, Ulica slobode 28, Split).

Ovog puta u proširenom izdanju ZVJERINJAKA se otvara plesnom drag izvedbom OBJEKT PLESA Sonje Pregrad, a nastavit će se eklektičnim glazbenim neredom na plesnom podiju kojeg će nam omogućiti tnxpech (prednjačenje, ST), gabybabydoll (zvjerinjak, EU) i balana (ustanova, LJ). Uz vizualnu podršku Tanje i 400 zečeva.

Vrata se otvaraji u 22 h, a plešemo do 4 h.

RASPORED:

22:00 – otvaramo vrata

22:30 – 23:30 – Sonja Pregrad – OBJEKT PLESA

23:30 – 01:00 – tnxpech

01:00 – 02:30 – balana

02:30 – 04:00 – gabybabydoll

VJ Tanja i 400 zečeva

U rasplesanu atmosferu na dance flooru ZVJERINJAKA ovom prilikom uvodi nas Sonja Pregrad putem eksperimentalnog modela proširene izvedbe Objekt produženih ovdje i sada br 7. / Dance, Otherwise We’re Lost’ All Night’. To znači da nas na početku večeri očekuje plesna izvedba OBJEKT PLESA, performans koji miješa žanr draga sa suvremenim plesom, kako bi se na kraju pretopio u party.

Za eklektični glazbeni nered na partiju pobrinut će se tnxpech (prednjačenje, ST) čiji small talk kaže:perreo, juke, jungle, reggaeton, trep; gabybabydoll (zvjerinjak, EU), lover eklektičnih i neočekivanih ritmova latino core, club edits, FDL, dembow romantico, brzog i naglog trans techna; te Balana (ustanova, Lj) opasni_a hot mess za DJ pultom pušta od hiperpopa i techna do dembowa i trancea, on_a spaja eklektične žanrove te oslobađa naelektriziranu energiju na plesnom podiju. S utjecajem ballrooma i hardstylea, njihovi su setovi nepredvidivi i neopravdano bezobzirni – kao i on/a.

Vizualno, ovaj eklektični glazbeni miks prate vizuali Tanje i 400 zečeva.

ZVJERINJAK je kvir party kojeg je zajednica prepoznala kao mjesto na kojem se osjeća slobodnije i sigurnije, pa i ovim putem podsjećamo da je ZVJERINJAK mjesto nulte tolerancije prema nasilju i drugim oblicima uznemiravanja, kako na plesnom podiju, u klubu i oko njega. Ako doživite ili primjetite bilo kakvo nasilje i/ili uznemiravanje obratite se organizatorima/cam, volonterima/kama, izbacivačima/_cama. Pristanak/konsent je obavezan u svim interakcijama među dancerima.

Ulaskom na naše događaje igrate aktivnu ulogu u osiguravanju udobnosti i poštovanja svih. Zapamtite da je briga za našu kolektivnu sigurnost ono što nas čini zajednicu. #Q+safety

ZVJERINJAK je party program kolektiva queerANarchive koji se realizira u partnerstvu s Koalicijom udruga mladih, Platformom Doma mladih i LGBT centrom Split, ovom prilikom u sklopu Platformata. Realizira se uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija i Grada Splita. Rad kolektiva queerANarchive i LGBT centra Split financijski podržava Zaklada Kultura nova.

Oznake:

RSS 2.0 | trackback