ZVJERINJAK: Heartskomerz (ZG) i Prednjačenje (ST)

Objavio admin, 14/03/2023, pod: DRUŽENJE, GLAZBA, KLUB KOCKA, QUEERANARCHIVE

Mlade snage hrvatske klubske scene Heartskomerz (ZG) i Prednjačenje (ST) susreću se na ZVJERINJAKU u petak 17. ožujka 2023. u klubu Kocka u Domu mladih (Ulica slobode 28, Split). Očekuju vas novi zvukovi trepa, hyperpopa i avangardnih eksperimentalnih žanrova.

Prednjačenje je glazbena omladinska revolucija široke palete pojedinaca koji se okupljaju kako bi plesali i izražavali se u alternativnoj stvarnosti. Sluša se većinom trep uz konstantno eksperimentiranje sa novim zvukovima i žanrovima.

Heartskomerz je audiovizualni kolektiv sazdan od 7 DJica/eva suvremenog i avangardnog glazbenog senzibiliteta. Njihovi standardni setovi žanrovski su hyperpop, pc music, deconstructed club, elektro, glitch i avant-pop, eksperimentalni + hard IDM, escape room, gabber, ballroom, neoperre, UK bass…

Vrata se otvaraju u 22 sata, a preporučena donacjia je 5 €.

ZVJERINJAK je queer party kojeg je zajednica kroz godine prepoznala kao mjesto na kojem se osjeća slobodno i sigurno, gdje svoju seksualnost i rodni identitet može izraziti bez straha od uvrede i nasilja. Ukoliko doživite bilo kakve neugodnosti slobodno se obratite volonterima i organizatorima kako bi pokušali spriječiti potencijalno nasilne situacije..

Zvjerinjak je party program kolektiva queerANarchive koji se realizira u partnerstvu s Koalicijom udruga mladih, Platformom Doma mladih i LGBT centrom Split. Rad kolektiva queerANarchive i LGBT centra Split financijski podržava Zaklada Kultura nova.

RSS 2.0 | trackback