Kam Hram vas poziva na radionice trapeza i acrodancea!

Objavio admin, 12/03/2019, pod: aktualno, HRAM, MALA SCENA

Dvodnevna radionica trapeza: Júlia Campistany (Es)

Radionica je namijenjena polaznicima koji imaju osnovno iskustvo u zračnim vještinama, a bit će organizirana u tri dijela – započet ćemo vođenim općim zagrijavanjem nakon čega slijedi rad na tehnici na trapezu, a završit ćemo sa kompozicijom i kreativnim istraživanjem na zračnim elementima.

Cilj ove radionice je definirati i promijeniti određene obrasce kretanja na koje svaki polaznik nailazi u svojoj zračnoj disciplini, na način da u kretanju u zraku postignemo jednaku slobodu i lakoću kakvu imamo u pokretu na podu. Fokus radionice će biti na kvaliteti pokreta i ravnoteži, a dotaknut ćemo se ritma i amplitude pokreta.

Biografija:
Julia je rođena u malom gradiću pokraj Barcelone u Španjolskoj gdje je započela njena formacija u teatru i na trapezu. U cirkusu je pronašla savršenu ravnotežu izričaja kroz pokret, tijelo i glazbu pa je odlučila ovu strast pretvoriti u posao. Preselila se u Rotterdam da bi nastavila svoje formiranje kao cirkuske umjetnice u školi CODARTS, gdje razvija svoj stil i produbljuje znanje tehnike na trapezu te istraživanje pokreta na podu i u zraku. Jedna od njenih najvećih kvaliteta je opuštenost i sloboda na pozornici, scenska pojavnost i vještina improvizacije.

Raspored:
16.3. subota, 10.00 – 13.00 h
17.3. nedjelja, 10.00 – 13.00 h

Cijena za dva dana radionice: 300 kn
Cijena za jedan dan radionice: 180 kn

Uplata kotizacije se vrši na licu mjesta.
Broj sudionika je ograničen, rezervirajte svoje mjesto na mail kamhram@gmail.com ili u inbox Facebook stranice.

Dvodnevna acrodance radionica: Remi Lebocey (Fr)

Voditelj radionice Remi Lebocey je u svom akrobatsko-plesnom pokretu inspiriran animalnim principima kretanja, odnosno pokretu koji nalikuje mačjem ili majmunskom. U Francuskoj, Nizozemskoj i Španjolskoj se educirao na području akrobatike, zračnih vještina, fizičkog teatra i parkoura. Cilj mu je naučiti polaznike kako koordinirati svoje tijelo da pronađu lakoću u pokretu. Polaznici će učiti skakati, puzati, kotrljati se, kontrolirano padati… ali i znojiti se, griješiti, i uz sve to, uživati.

Krajnji cilj je navesti vas da se krećete mekano i sigurno i da se pri tome zabavljate.

Raspored:
16.3. subota, 18.00 – 21.00 h
17.3. nedjelja, 18.00 – 21.00 h

Cijena za dva dana radionice: 300 kn
Cijena za jedan dan radionice: 180 kn

Uplata kotizacije se vrši na licu mjesta.
Broj sudionika je ograničen, rezervirajte svoje mjesto na mail kamhram@gmail.com ili u inbox Facebook stranice.


 

Program se realizira uz pomoć Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Acción Cultural Española (AC/E).
https://www.accioncultural.es/

Oznake: , , , ,

RSS 2.0 | trackback