Gloria Lindeman: Tijelom do glasa / vokalna radionica 3

Objavio admin, 21/03/2019, pod: članice, EDUKACIJA, HRAM, IZVEDBENI PROGRAM

Treća po redu radionica Tijelom do glasa.

Datum i vrijeme održavanja:
subota 30.03. od 11 do 15h
nedjelja 31.03. od 11 do 15h

Maksimalan broj polaznika/ca: 18
Cijena za oba dana: 150kn
Napomena: kotizacijom od 50kn osiguravate mjesto na radionici
Prijave na: kamhram@gmail.com

Napomena: radionice nisu vezane tako da nije problem ako niste bili na prve dvije.

O radionici:

Ova dvodnevna radionica nastavak je prvih dviju održanih radionica, a zamišljene su kao kontinuirani rad kroz koji ćemo pokušati iskusiti glas kao dio našeg tijela (kako fizičkog, tako i emocionalnog), a ne kao nešto što trebamo tražiti izvan nas samih. Glas koji želimo otkriti nije onaj glas koji postoji da bi nam publika pljeskala, već to je istinski, neukroćeni, tzv. primitivni glas (primitive voice), koji seže do naših emocija i dublje.

Na radionici ćemo se služiti metodama koje se međusobno prepliću i dopunjavaju: ples i pokret, vokalna i ritmička improvizacija, pjevanje pjesama u parovima i grupama, vježbe kontakta, rad na tijelu uz pomoć dodira, itd.

Radionica je namijenjena odraslima, bez obzira na vokalne/tjelesne predispozicije. Naročito su dobrodošli oni koji se srame, ili koji duboko vjeruju da ne znaju pjevati – ovo vam je prilika da počnete bar malo vjerovati u suprotno :)

O voditeljici:

Gloria Lindeman je rođena u Subotici. Za vrijeme studija u Zagrebu počela je učiti djembe i druge tradicionalne zapadnoafričke instrumente te pjevati u ženskom etno zboru “Čipkice”. Bila je dirigentica zborova “Le Zbor” i “Čipkice” iz Zagreba. Pohađala je nekoliko međunarodnih radionica etno glazbe te završila edukaciju za voditelje radionica u organizaciji Ethno World. Sudjelovala je na mnogim vokalnim radionicama tradicijskog srpskog, hrvatskog, makedonskog i bugarskog pjevanja, kao i na radionicama koje povezuju tijelo, glas i emocije. Vodila je radionice pjevanja i plesa (samostalnih i u sklopu festivala) u Hrvatskoj, Srbiji i inozemstvu. Radila je kao zborovođa/vokalna pedagoginja/izvođačica na predstavama nekoliko hrvatskih i stranih kazališta (Montažstroj, HNK Split, Anagoor).

Veselimo se vašem dolasku

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback