Jeste li se ikada zapitali što se događa u dubinama naših oceana?

Objavio Tonči, 26/06/2018, pod: AMFITEATAR, HRAM, IZVEDBENI PROGRAM

U petak, 29. lipnja Kam Hram u Split dovodi predstavu Aquariom. Predstava će se odrati u Amfiteatru Doma mladih s početkom u 20 sati.

Aquariom je atraktivna predstava suvremenog cirkusa koja na originalan, zabavan i inovativan način povezuje različite umjetničke žanrove.
Proča o Aquariom-u govori o potrazi za ravnotežom i iscjeliteljskim moćima u nama, u prirodi i našem odnosu s njom te u svemu što nas okružuje.

Govori o oceanima i morima koji postaju sve više onečišćeni. O potrebi za transformacijom, o promjeni u nama a samim time i promjeni u našoj okolini.

Život u morskim dubinama je tajna u kojoj se gubi sila gravitacije, bića lebde bez napora i zvukovi su isprepleteni u bajkama, dok do njih ne dođe turbulentnost pohlepnog stroja.

U predstavi se isprepleću pokret tijela akrobata na šipci, zračnim tkaninama i na tlu popraćeni s različitim zvukovima.

Predstava traje približno 25 minuta. Namijenjena je svim generacijama.

Ulaznice se prodaju na ulazu po cijeni od 30,00 kn. Moguća rezervacija na mail kamhram@gmail.com ili preko inboxa facebook stranice Kam Hrama.

Autorice i izvođačice predstave su Dana Auguštin i Tjaša Dobravec. U sklopu svog boravka u Splitu, narednog dana Dana će voditi i dvodnevnu radionicu pokreta na zračnim tkaninama (svili), više informacija na facebooku.

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback