ASC-a i Skate klub Kolo presents: Reper iz sobe

Objavio admin, 08/04/2024, pod: DRUŽENJE, GLAZBA, S.K. KOLO, SKATE PARK

Nova uzbudljiva proljetna večer i premijerni splitski nastup “Repera iz sobe” na lokaciji Skate parka u Domu mladih Split (Ulica slobode 28, Split) u subotu 13. travnja 2024. s početkom u 23 sata.

Reper iz Sobe rođen je kao Ivan Grgić u Zadru, a po upisivanju na Ekonomski fakultet 2003., seli u Zagreb. U tom se periodu posvećuje sviranju gitare i spoznaje da je glazba ono čime se želi bavit. Cilj djelovanja Repera iz Sobe je raditi nešto svježe, a opet blisko korijenima — feel good glazbu koja te tjera da se gibaš i tekstove koji teže pozitivi ili kako kaže „život nije roze boje, ali i kad je teško, treba mu se znat narugat“.

Već s prvim albumom 2019. proglašen kao osvježenje na hrvatskoj glazbenoj sceni, a sa posljednjim na kraju prošle godine samo potvrdio da se radi o materijalu vrijednim pažnje, pogotovo u kontekstu domaće suvremene produkcije. Također, bitno je istaknuti da nam dolazi sa svojim četveročlanim bendom gdje ga prate bubanj, bas gitara i flauta.

Specijalno za ovu prigodu kolektivi ASC-a i Skate klub Kolo uredit će prostorije kluba, kao i osigurati šankove i wc-e. Nakon koncerta tulum se nastavlja uz DJ program o kojem više uskoro.

 

Dizajn: @tina_bozan

RSS 2.0 | trackback