Banka vremena – “Irena zna: Recept za zdravo i sretno jutro”

Objavio admin, 17/04/2023, pod: DRUŽENJE, EDUKACIJA, PERMAKULTURA DALMACIJA, RAZRED

Pridružite se u srijedu 19.4.2023. od 18 sati u prostoru “Razred” na trećem katu Doma mladih (Ulica slobode 28, Split) gdje udruga Permakultura Dalmacija organizira tematsko druženje Banke vremena. U sklopu druženja će članica udruge Irena održati radionicu o receptima za zdravo i sretno jutro.

KAKO JE ZAMIŠLJEN DOGAĐAJ?
Događaj započinjemo sa kratkim predstavljanjem Banke vremena, predstavljanjem prijašnjih i budućih aktivnosti u sklopu iste te kako se priključiti ako već niste.
Nakon toga slijedi Irenina radionica o zdravim receptima o kojoj saznajte više u nastavku teksta.
Sve će završiti neformalnim druženjem koje je i glavni cilj Banke vremena.
Za događaj ne treba prethodna prijava. Sudjelovanje se naplaćuje u permaSatima, a novčanik možete slobodno ostaviti kod kuće.

TKO JE IRENA I O ČEMU ĆE UČITI?
Irena je volonterka i članica udruge koja je svih očarala svojim ukusnim kolačima na različitim događanjima u organizaciji udruge Permakultura Dalmacija.
Irena će ispričati o zdravim navikama koje je proučavala zadnjih 10-ak godina čitajući razne literature te putem radionica koje je posjećivala, ali i sama organizirala.
Saznat ćete kako je prehrana ključ zdravijeg, a time i sretnijeg života. Kako hrana može biti mogući lijek za migrene, ali i brojne druge zdravstvene tegobe.
Imati ćetepriliku i degustirati aromatičnu ayurvedsku zobenu kašu, kao i još poneki slastan zalogaj iznenađenja.
Kući ćete otići s brojnim receptima bez kojih Irena više ne može zamisliti svoja jutra.

ŠTO JE BANKA VREMENA?
Banka vremena je sustav za davanje i primanje usluga u zamjenu za vremenske kredite, bez razmjene novca. Jedan sat vremena za pomoć drugom članu jednak je jednom vremenskom kreditu (permaSatu), koji se zatim može iskoristiti za kupnju jednog sata tuđeg vremena.
Više o samoj banci možete saznati na LINKU.

KAKO SE PRIDRUŽITI BANCI VREMENA?
Ako se želite pridužiti Banci vremena možete putem pristupnog obrazca kojim dajete svoje podatke te popisujete koje usluge i vještine možete dati drugima, a koje želite primiti, odnosno trebate! Pristupni obrazac se nalazi na LINKU.

Bilo kakve naknadne promjene ili brisanje oko onoga što nudite ili trebate, možete prijavljivati administratorima Banke vremena, na redovnim druženjima ili na perma.sati.split@gmail.com.

RSS 2.0 | trackback