Banka vremena – “Marica zna: Uzgoj klica”

Objavio admin, 06/02/2023, pod: DRUŽENJE, EDUKACIJA, PERMAKULTURA DALMACIJA, RAZRED

Znate li koja je to visokovrijedna namirnica dostupna cijele godine, a koju svatko može priuštiti i lako uzgojiti u svome domu? Riječ je o klicama o čijem uzgoju i načinu priprave zna Marica. Ono što je još bitnije je da je to voljna podijeliti u sklopu projekta Banka vremena.

Svi ste pozvani, u utorak 7.2.2023. od 18 do 19:30 sati u prostoru Razred u Domu mladih Split (Ulica slobode 28, Split) na radionicu “Marica zna: Uzgoj klica”.

Što nam treba?
Kako započeti?
Koje sjemenke koristiti?

Sve to i još mnogo više će nam objasniti Marica Zeleni (da, to joj je prezime), a poznavajući je bit će tu i prijedloga menija u tri slijeda. Žena za sva vremena ujedno i jedna od pokretačica novog projekta udruge Permakultura Dalmacije “Banka vremena” će nas nakon svoje radionice uvesti u čari bankarenja vremenom.

Što je banka vremena?
Banka vremena je projekt utemeljen u zajednici koji pruža okvir za davanje i primanje usluga u zamjenu za vremenske kredite, bez razmjene novca. Više o samoj banci možete saznati na ovoj poveznici: https://permakultura-dalmacija.hr/projects/banka-vremena/

Pridružite se!

Dođite na druženja Banke vremena u zakazanim terminima. Praksa je pokazala da se kroz razgovor u grupi jako brzo dođe do toga da svatko ima nešto za ponuditi.

Na samom događaju ispunite pristupni obrazac kojim dajete svoje podatke te popisujete koje usluge i vještine možete dati drugima, a koje želite primiti, odnosno trebate!

Bilo kakve naknadne promjene ili brisanje oko onoga što nudite ili trebate možete prijavljivati na redovnim sastancima ili na mail perma.sati.split@gmail.com administratorima Banke vremena.

Događaj je besplatan.

Dogovorimo prve transakcije u novoj valuti, ne Eurima, već permaSatima!


Događaj je organiziran u sklopu projekta AGILNA OTPORNOST ZAJEDNICA kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Permakultura Dalmacija. Više o EU fondovima na http://www.esf.hr i https://strukturnifondovi.hr

RSS 2.0 | trackback