Banka vremena – “Mate zna: Prihrana biljaka”

Objavio admin, 13/02/2023, pod: EDUKACIJA, PERMAKULTURA DALMACIJA, RAZRED

U utorak 14.2.2023. od 18 do 19:30 h u prostoru Razred na 3. katu Doma mladih Split (Ulica slobode, 28) održat će se radionica “Mate zna: Prihrana biljaka” u sklopu projekta Banka vremena u organizaciji udruge Permakultura Dalmacija.

Plodovi su ti mali ili nikakvi?
Listovi suhi, a nije do nedostatka vode?
Gnojiš, a ne vidiš korist od toga?

Ako ne znaš što ti je dalje činiti ne brini jer to zna Mate Pušić iz udruge Permakultura Dalmacija. On će pričati o inovativnom ekološkom hranjenju bilja. O tome kako je uzgojio rižu u Dalmaciji, a poznavajući Matu to sigurno neće biti najzanimljivije što će reći.

Što je banka vremena?
Banka vremena je projekt utemeljen u zajednici koji pruža okvir za davanje i primanje usluga u zamjenu za vremenske kredite, bez razmjene novca.
Više o samoj banci možete saznati na LINKU.

Pridružite se!
Dođite na druženja Banke vremena u zakazanim terminima. Praksa je pokazala da se kroz razgovor u grupi jako brzo dođe do toga da svatko ima nešto za ponuditi.
Ispunite pristupni obrazac kojim dajete svoje podatke te popisujete koje usluge i vještine možete dati drugima, a koje želite primiti, odnosno trebate!
Bilo kakve naknadne promjene ili brisanje oko onoga što nudite ili trebate možete prijavljivati na redovnim sastancima ili na mail perma.sati.split@gmail.com administratorima Banke vremena.

Dogovorimo prve transakcije u novoj valuti, ne Eurima, već permaSatima!


Događaj je organiziran u sklopu projekta AGILNA OTPORNOST ZAJEDNICA kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge Permakultura Dalmacija. Više o EU fondovima na http://www.esf.hr i https://strukturnifondovi.hr.

RSS 2.0 | trackback