BIZON GARNIZON (live) / promocija ploče

Objavio admin, 13/12/2023, pod: DRUŽENJE, GLAZBA, KOLO, SKATE PARK

Skate klub Kolo poziva na promociju ploče splitskog instrumentalnog (rock) benda Bizon. Promocija će se održati u petak 29. prosinca 2023. s početkom u 21:30 h u Skate parku u Domu mladih Split (Ulica slobode 28, Split).

ULAZ – donacija na ulazu

Bizon je instrumentalni (rock) bend iz Splita koji čine Luka Krstulović (gitara) i Dragan Đokić (bubanj). Bend je nastao 2012. godine te od samog početka djeluje kao duo, u kreativnom i koncertnom smislu. Oba člana su aktivni sudionici Splitske alternativne i nezavisne glazbene scene kroz 2000. godine (Anita, Pale, To, Empty Wallets, Anal Intruders, Mondo Kick, Stepped Out, Wizard Of Stone Mountain). Iza sebe imaju 3 EP izdanja dostupna u digitalnom obliku, dok za 10. godišnjicu benda, samostalno izdaju album na vinilu. Posebnost vinilnog izdanja je činjenica da su bass gitare odsvirali prijatelji benda, mahom splitski underground veterani: Ranko Smoljan, Joško Žižić, Hrvoje Pelicarić, Frane Delić i Luka Stojanac, koji će svojim prisustvom uveličati ovu večer. Da, da! Jedan bend, 5 basista, u skejtparku, u živo!!!

Ploče po cijeni od 15 € bit će dostupne tijekom cijele večeri. Pozivamo vas da svojim dolaskom uveličate ovu rock n’roll poslasticu i skupa s Bizonom proslavite 10 godina tandrkanja!!!

Bandcamp:
https://bizon.bandcamp.com/album/bizon-garnizon
YouTube:
https://www.youtube.com/@bizonband5930
Instagram:
https://www.instagram.com/bizon_band/

Vidimo se u parku!

RSS 2.0 | trackback