BOUNCEsomeMORE: KIDS edition – Besplatna Hip hop radionica

Objavio admin, 26/10/2022, pod: EDUKACIJA, PLAVA DVORANA, SNAGA STILA

Kolektiv Style Force -Split – Hrvatska, Platforma Doma mladih i HOUSEsomeMORE vam donose BOUNCEsomeMORE – BESPLATNU Hip hop radionicu za djecu koju će voditi Katarina Botica. Radionica će se održati u petak, 28. listopada 2022. u Plavoj dvorani Doma mladih (Ulica slobode 28, Split), terminu od 19 do 20:30 sati.

Prijave se zaprimaju u inbox HOUSEsomeMORE.

Hip hop je bez sumnje jedan od najpopularnijih plesnih stilova na svijetu. Ova hip hop radionica biti će posvećena djeci i fokusirati će se na metodičke oblike rada s djecom. Na radionici će se učiti osnovni elementi hip hopa (bounce, rock, groove (roll), te će se postepeno kretati od jednostavnijih prema zahtjevnijim plesnim elmentima i figurama koje će se na kraju spojiti u jedinstvenu koreografiju. Naglasak će biti i na razumijevanju ritma i glazbe te jednostavnim vježbama za kretanje po prostoru.

Katarina Botica je jedna od osnivačica i voditelja plesnog studija Clique u kojem već dugi niz godina educira djecu i odrasle uličnim i klupskim plesovima.  Prije plesnog studija Clique bila je dugogodišnji voditelj i plesač u plesnom studiju DNF gdje je također s velikim uspjehom radila s različitim dobnim skupinama. Kao plesač i koreograf osvojila je veliki broj državnih prvenstava, kupova i natjecanja. Posljednjih nekoliko godina je s velikim entuzijazmom i energetičnim pristupom svoj rad usmjerila na dječje dobne skupine s kojima postiže izvrsne rezultate na brojnim nastupima i natjecanjima. Vrstan je animator i motivator te će nam kroz ovu radionicu pokazati različite postupke, pristupe i metode rada s djecom.

RSS 2.0 | trackback