Cirkorama: Žonglerske radionice za djecu

Objavio admin, 24/11/2019, pod: HRAM, MALA SCENA, PLATFORMAT

Nakon tri uspješne radionice, pozivamo vas na četvrti dio iz ciklusa “Gost predavač” – Cirkorama žonglerske radionice koji udruga Kam Hram ostvaruje u suradnji sa zagrebačkim kolektivom Cirkorama.

Cirkoramini umjetnici i pedagozi u prostorima Kam Hrama održavaju radionice koje su otvorene za svu djecu i mlade koji nam se žele pridružiti u žonglerskim aktivnostima (prilagođeno osnovnoškolskom i ranom srednjoškolskom uzrastu). Voditelj ove radionice je Nikola Mijatović.

Opis programa i plan rada

Cirkuska pedagogija kao metodologija rada koja kombinira cirkuske fizičke aktivnosti i upotrebu umjetničkih vještina s obrazovnim sadržajima i ciljevima. Ova radna metoda usmjerena je na poticanje psihomotoričkog razvoja koji predstavlja važan aspekt života mladih ljudi. Poticanjem djece i mladih da se okušaju u atipičnom i zabavnom načinu osobnog izražavanja doprinosi razvoju hrabrosti i prirodne potrebe za radom na karakteru kako bi se razvijao u pozitivnom smjeru te razvija samopoštovanje i socijalne vještine. Kroz rad se potiče neprestano otkrivanje novih izazova i uporabe stečenih vještina na kreativan način.

Polaznici edukacije će kroz rad sa cirkuskim umjetnicima i pedagozima učiti raznovrsne cirkuske vještine prilagođene uzrastu i postignutom stupnju, a najviše pozornosti će se posvetiti žongliranju sa različitim rekvizitima kao i manipulaciji objektima.

Prijave na radionicu preko linka OVDJE.

Cijena radionice:
60,00 kn

Raspored:
30.11. SUBOTA 10.00 – 12.30 h
01.12. NEDJELJA 10.00 – 12.30

Nije potrebno prethodno poznavati tehnike žongliranja.

Broj polaznika je ograničen.

Oznake: , ,

RSS 2.0 | trackback