Filmovi u sklopu diskurzivnog programa “U kvadrat”

Objavio admin, 22/02/2021, pod: FILM, KINO KLUB SPLIT

Svakog četvrtka u sklopu edukativnog programa diskurzivnog tipa “U kvadrat”, Kino klub Split donosi filmove iz povijesti Kino kluba i recentne klupske produkcije, te filmove suvremenih autora(ica) nastale u sličnim produkcijskim uvjetima diljem svijeta, a zainteresirani posjetitelji mogu se informirati o programima i radu Kino kluba Split.

Prema izboru istaknutog snimatelja i redatelja Borisa Poljaka, u četvrtak, 25. veljače, s početkom u 20 sati, u klupskom prostoru Kino kluba Split (Ulica Slobode 28) moći će se pogledati filmovi “Castro Street” (1964.) Brucea Beilliea, “Fluorescencije” (1967.) Ante Verzottija, “Autoportret” (2006.) Ivana Faktora i “Mala smrt” (2007.) Damira Čučića. Osim što je filmove odabrao, Boris Poljak će ih i predstaviti te voditi diskusiju sa zainteresiranim gledateljima.

Program se odvija u suradnji s Hrvatskim filmskim savezom. Program je javan i ulaz slobodan, ali je zbog ograničenog broja posjetitelja za projekciju filma potrebna prijava putem online obrasca.

Koordinator diskurzivnog programa je Zlatko Galić. Rad Kino kluba Split podržavaju Hrvatski audiovizualni centar, Društvo hrvatskih filmskih redatelja, Grad Split i Zaklada Kultura nova.

Oznake:

RSS 2.0 | trackback