KLFM noć u Kocki (Marinada & KLFM Soundsystem)

Objavio admin, 18/01/2024, pod: DRUŽENJE, GLAZBA, KLFM, KLUB KOCKA

KLFM se vraća u Kocku! Još jedna Radio noć u njihovom matičnom klubu Doma mladih – u subotu 3.2.2024. u klubu Kocka (Ulica slobode 28, Split).

Za povratak u klubske prostorije pozvali su dugogodišnje prijatelje i pratitelje niza njihovih aktivnosti, Radija na cesti i Radija Dan&Noć, još uvijek skrivene dragulje domaće glazbene scene, neovisne i nekonvencionalne – riječku Marinadu.

Marinada dolazi s ekskluzivno pripremljenim plesnim setom, temeljenim na hvaljenom albumu “Na vrućem krovu”iz 2019. godine, koji je nastao u suradnji s producentom Qwertyjem.

Još 2016. godine ih je KLFM opisao ovako…
Glazbeni sastav Marinada nastaje u Rijeci 2003. godine. Članovi sastava su Marin (vokal, gitara), Robert (sint), Marko (prateći vokal, sintovi) i Saša (prateći vokal, elektronski bubanj). Marinadin zvuk zasniva se na spoju elektronike i akustike, a glazbeni izraz gradi kroz jednostavnost, melodioznost i senzibilnost. Marinada je umak za vaše snove u savršenom omjeru. Dugogodišnji marljivi kreativni rad daleko od mainstream svjetala čini svaki Marinada live nastup novootkrivenim iskustvom. Mogli bismo ih nazvati elektro poetama.

Za plesni ritam prije i nakon koncerta do jutarnjih sati spremni su selektori KLFM Soundsystema s eklektičnim i pažljivo biranim glazbenim odabirom.

Ulaz je simboličnih i inkluzivnih community 5 eura, a program kreće od 22 h.

Program se realizira uz podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Splita.

RSS 2.0 | trackback