KLFM Radio škola 2024

Objavio admin, 21/12/2023, pod: EDUKACIJA, KLFM, RADIO KLFM

KLFM upisuje sedmu generaciju radio školaraca i školarki! Prijave do srijede 10. siječnja 2024.

Nova tradicionalna godišnja radio škola u Medijskom centru Doma mladih namijenjena je svima koji žele saznati kako funkcionira ili se sami uključiti u program community streaming radija. Za zainteresirane je nakon škole otvorena mogućnost pridruživanja maloj radio zajednici volontera te sudjelovanje u radu radija KLFM (tehnika, realizacija programa, autorske emisije, organizacija i dr.).

Predznanje nije potrebno, samo dobra volja i ljubav prema radiju! Škola je besplatna, a broj sudionika je ograničen.

Prijave su otvorene do srijede 10. siječnja, a obrazac za prijave nalazi se u nastavku teksta. Planirani početak je u ponedjeljak 15. siječnja, a škola će se održati u tri termina te traje do srijede 17. siječnja.

Trajanje škole je ukupno 12 sati, četiri sata teorije o konceptu funkcioniranja community radija te dva puta po četiri sata prakse u radio programu (ukupno tri popodneva). Cilj je polaznicima i polaznicama pružiti osnovna znanja o konceptu i misiji community radija, streaming radio tehnologiji, automatizaciji programa, realizaciji programa u studiju, suradnji kroz cloud servise te KLFM programu i emisijama, uz praktični rad iz studija radija. Škola će se održati u prostorijama Medijskog centra i Razreda Doma mladih u Splitu, u poslijepodnevnim satima (od 17 do 21 h).

Prijavnicu možete ispuniti na LINKU, a sve dodatne informacije možete dobiti na email adresi info@klfm.org.

Dizajn vizuala potpisuje Bruno Bebić.

Program se realizira uz podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Splita, a u suradnji s Multimedijalnim kulturnim centrom Split.

 

RSS 2.0 | trackback