KROVNA TEMA: Alen Munitić

Objavio admin, 27/04/2023, pod: DRUŽENJE, EDUKACIJA, KLFM, MKC, OKRUGLI STOL, RAZRED

Pridružite se u četvrtak 11. svibnja u prostoru Razreda Doma mladih (Ulica slobode 28, Split), s početkom u 18 h, na novom razgovoru u sklopu programa “Krovna tema” koji provodi Multimedijalni kulturni centar Split u suradnji s community radijem KLFM.

Gost je Alen Munitić, umjetnički direktor Festivala mediteranskog filma Split i Kina Mediteran, projekta revitalizacije kina u Dalmaciji.

Osim o filmu, kinu i projektima u koje je uključen, s Alenom razgovaramo i o 16. izdanju FMFS-a koje će se održati od 15. do 24. lipnja na nekoliko lokacija u Splitu.

Vidimo se u Razredu!

Razgovori su zamišljeni kao participativni susreti pa su svi okupljeni dobrodošli uključiti se vlastitim pitanjima i komentarima. Za one koji nam se ne mogu pridružiti u Razredu, snimka razgovora bit će dostupna za naknadno preslušavanje.

Program “Krovna tema” ima za cilj upoznati javnost s temama iz kulture, umjetnosti i lokalne politike njegujući kulturu dijaloga kroz razgovor s relevantnim akterima. Program će obuhvatiti seriju od ukupno šest moderiranih polemika otvorenih za javnost tijekom proljeća i jeseni 2023., a vodit će ih Dario Dunatov i Kristina Tešija, nezavisni novinari u kulturi i radijski urednici na KLFM-u.
_

Program je podržan sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Splita.

RSS 2.0 | trackback