KROVNA TEMA: Patricija Horvat

Objavio admin, 02/03/2023, pod: KLFM, MKC, OKRUGLI STOL, RAZRED

Pridružite se na prvom razgovoru u sklopu novog programa “Krovna tema” koji provodi Multimedijalni kulturni centar Split u suradnji s community radijem KLFM.

U četvrtak 9. ožujka 2023. u prostoru Razreda Doma mladih (Ulica slobode 28, Split), s početkom u 18 h, razgovaramo s novom umjetničkom direktoricom festivala Pričigin, prevoditeljicom, književnom promotoricom i moderatoricom Patricijom Horvat. Razgovaramo o književnosti, čitanju i ulozi priča u suvremenoj svakodnevici. Ovaj će nam susret poslužiti i kao uvod u novo izdanje Pričigina koje započinje 21. ožujka.

Razgovori su zamišljeni kao participativni susreti pa su svi okupljeni dobrodošli uključiti se vlastitim pitanjima i komentarima. Za one koji nam se ne mogu pridružiti u Razredu, razgovor prenosimo uživo na klfm.org.

Snimka razgovora bit će dostupna za naknadno preslušavanje.

Vidimo se u Razredu!

Program “Krovna tema” ima za cilj upoznati javnost s temama iz kulture, umjetnosti i lokalne politike njegujući kulturu dijaloga kroz razgovor s relevantnim akterima. Program će obuhvatiti seriju od ukupno šest moderiranih polemika otvorenih za javnost tijekom proljeća i jeseni 2023., a vodit će ih Dario Dunatov i Kristina Tešija, nezavisni novinari u kulturi i radijski urednici na KLFM-u.

Program je podržan sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

RSS 2.0 | trackback