LJETNI CIRKUSKI KAMP ZA DJECU 2023.

Objavio admin, 26/07/2023, pod: CIRKUS KOLEKTIV, EDUKACIJA, MALA SCENA

Udruga Cirkus Kolektiv organizira LJETNI CIRKUSKI KAMP ZA DJECU u trajanju od 21. – 25.8.2023.

Polaznici edukacije će kroz rad s mentorima učiti različite cirkuske i scenske vještine prilagođene dobi i stupnju napretka polaznika.

Fokus kampa je na stjecanju tehničkih predznanja i kondicije za zračne discipline, radu na zračnim elementima (svila, obruč/krug, trapez), žongliranju i scenskim vježbama za pokret.

Kamp je organiziran za djecu u dobi 8 – 13 godina kojima nisu nužno potrebna predznanja iz cirkuskih vještina.

PRIJAVE
Prijave se vrše putem obrasca na LINKU.
Broj sudionika na kampu je ograničen.

CIJENA
Članarina za sudjelovanje iznosi 80,00 €. Osim rada s mentorima, u cijenu članarine uključeni su i užina svakog dana kampa te majica za polaznika/cu.

Rok za prijavu sudionika je 7. kolovoza 2023., a potvrdu o prijavi ćete dobiti putem maila najkasnije 10. kolovoza 2023.
Nakon potvrde prijave, za rezervaciju mjesta potrebno je uplatiti dio članarine u iznosu od 25,00 €. Rok za uplatu dijela članarine nakon potvrđene prijave je 13. kolovoza 2023. Ostatak iznosa se uplaćuje prije početka kampa.

U slučaju da rezervaciju ne uplatite u navedenom roku, računamo da ste odustali od prijave. U slučaju odustajanja od sudjelovanja na kampu, iznos rezervacije se ne vraća.

RASPORED
Dnevni raspored aktivnosti kampa podijeljen je u dva dijela. Jutarnji dio, fokusiran na kondiciju, snagu i istezanje, je planiran na otvorenom, na Marjanu od 8:30 do 11:30 sati, a popodnevni dio kampa, fokusiran na zračne discipline i scenski pokret, je planiran na Maloj Sceni Doma mladih od 17:15 do 20:30 sati.

Detaljan raspored će biti dostupan sudionicima.

Kamp će završiti 25.8. kratkom prezentacijom u popodnevnim satima za roditelje i pozvane gledatelje.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem maila: cirkuskolektiv@gmail.com
_
Rad udruge Cirkus kolektiv je podržan od Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture i medija, Splitsko – dalmatinske županije, Grada Splita, TZ Grada Splita, TZ SDŽ.

RSS 2.0 | trackback