Mala škola mentalnog zdravlja u travnju u Razredu

Objavio admin, 24/03/2022, pod: EDUKACIJA, INFO ZONA, RAZRED

U ožujku je u Klubu Zona Društvo psihologa u Splitu započelo održavanje ciklusa besplatnih radionice u ciklusu Mala škola mentalnog zdravlja, a u travnju će se ciklus nastaviti u Razredu u Domu mladih (Ulica slobode 28, Split). Radionice će se održavati ponedjeljkom, od 17 do 20 sati.

Obavezne rezervacije mjesta su na klubzona.net.

Psihologinja Doris Veronika će 4. travnja na radionici Kako se nositi s gubitcima sudionicima osvijestiti koje sve gubitke doživljavaju, od gubitka bliskih osoba do gubitka ideja, snova i vjerovanja, te otkriti najbolje metode nošenja s gubitcima.

Tjedan dana kasnije, 11. travnja, na radionici Kako na nas djeluju društvene mreže psihologinje Suzana Žužul i Lara Buljan Gudelj govorit će o utjecaj društvenih mreža na samopouzdanje i sliku o sebi te o prepoznavanju stresova uzrokovanih korištenjem društvenih mreža, strahom od propuštanja i preopterećenosti komunikacijom.

Kako prepoznati simptome depresivnosti i kada normalna tuga prelazi u patološku te koje su najbolje metode nošenja s depresivnosti može se naučiti na radionici Kako prepoznati i prebroditi depresivnost koju će 18. travnja voditi psihologinja Nada Pleić.

Napomenimo kako je do kraja ožujka na rasporedu još jedna radionica i to 28. ožujka na temu “Kako prepoznati i prebroditi anksioznost” na kojoj će se s psihologinjama Larom Buljan Gudelj i Suzanom Žužul govoriti o anksioznosti te simptomima i metodama nošenja.

RSS 2.0 | trackback