Mladi izlažu: KLFM Soundsystem na otvorenju izložbe Marijete Vulić

Objavio admin, 25/10/2022, pod: INFO ZONA, IZLOŽBA, KLFM, KLUB ZONA

Dođite u srijedu, 26. listopada 2022. u Klub zonu na otvorenje izložbe Marijete Vulić i opustite se uz glazbu ekipe iz KLFM Soundsystem

U srijedu, 26. rujna, u 19 sati u Klubu Zona otvara se nova izložba u ciklusu izložbi autora mlađe generacije “Mladi izlažu”. Akademska slikarica Marieta Vulić predstavit će se radovima u tehnici sitotiska, a na otvaranju će ponovno zasvirati KLFM Soundsystem.

– Autorica je inspiraciju za šest radova na izložbi naziva Life vest pronašla tijekom turističke sezone i rada u charteru. Niz asocijacija kao što su slobodan duh, pustolovina, zabranjena aktivnost, varka ili paradoks proširuju se izvan konteksta broda i ljetovanja, što je i glavna namjera autorice – objašnjava Tina Vukasović Đaković, kustosica izložbe koja će u Klubu Zona biti otvorena do sredine studenog.

Marieta je ove godine diplomirala slikarstvo na Umjetničkoj akademiji Sveučilišta u Splitu. Sudjelovala je na desetak skupnih izložbi u Hrvatskoj, Srbiji i Njemačkoj te je dobitnica posebnog priznanja za izvrsnost rada na trećem Međunarodnom studentskom biennalu. Njen rad je u kolekciji Erste banke otkupljen u sklopu natječaja “Erste FRAGMENTI 17”.

RSS 2.0 | trackback