Mladi Osječanin u Zoni će otvoriti izložbu kojom želi zavirit u drugu dimenziju

Objavio admin, 21/06/2024, pod: INFO ZONA, IZLOŽBA, KLUB ZONA

Deveti ciklus “Mladi izlažu” nastavlja se izložbom Filipa Anića. Izložba “Ogoljene stvarnosti” otvara se u Zoni (Jerina ulica 1, Split) u petak, 21. lipnja 2024., u 20 sati i može se pogledati do 11. srpnja 2024.

– Umjetnik promišlja i stvara radove želeći zaviriti u drugu dimenziju. Stvara portale u drugi svijet koji nas privlače svojom nepoznatošću i tajanstvenošću. Izlazak iz svakodnevnog životnog ritma i ulazak u do sada nepoznata iskustva, postaju naša nova stvarnost koju osjećamo i o kojoj prosuđujemo. Kakva je uopće “ogoljena” stvarnost i postoji li “odjevena” stvarnost pokušajte saznati već na otvaranju izložbe. Odgovore ćete možda iščitati baš iz ove serije radova rađenih kombiniranom tehnikom na platnu – poziva Blaženka Miše, kustosica izložbe.

Autor je rođen 2001. godine u Osijeku. Trenutno na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku pohađa magistarski studij Vizualne umjetnosti. Do sada je izlagao na nekoliko grupnih i samostalnih izložbi u Hrvatskoj, Kaliforniji, Ujedinjenom Kraljevstvu i Italiji. U svom radu istražuje vizualne medije kojima preispituje egzistencijalna pitanja osobnog identiteta kao umjetnika.

RSS 2.0 | trackback