NABAZAN U KOCKI // Stand up show

Objavio admin, 16/12/2022, pod: DRUŽENJE, IZVEDBENI PROGRAM, KLUB MLADIH KOCKA, MOMENTUM

U organizaciji kolektiva splitskih standup komičara SplickaScena, udruga Momentum dovodi stand up u klub Kocku (Dom mladih, Ulica slobode 28, Split) u četvrtak, 22. prosinca 2022 s početkom u 20 sati.

Pod sigurnom voditeljskom palicom Tomislava Primorca, nastupit će četiri amaterska komičara, već neko vrijeme prisutna na open mic sceni: Toni Bilić, Jerko Gudić, Milivoj Popović i Ivan Mišetić.

Oni koji stand up u Splitu prate od njegovih začetaka, znat će da je rastao upravo u jednoj sličnoj tamnoj prostoriji kultnog Ghetto kluba, a nakon dugo vremena, došao je red da se komedija vrati i u alternativnije prostore grada Splita.

Za pružit mogućnost rasta trenutnim i nadolazećim novim nadama stand up-a, potrebno je da imaju priliku okušat svoj materijal pred ljudima. Za to ne postoji bolje mjesto od Kocke, kluba koji se u zadnje vrime kvalitetnim sadržajem pokazao kao jedan od rijetkih utočišta preostale kulturne scene u Splitu.

Kao šta tonski tehničari uvijek kažu: Bit će zvuk bolji kad se to malo napuni, jednako vrijedi i za atmosferu na stand up nastupima. Stoga dođite u što većem broju na kolektivno ubijanje dosade autohtonim pričama i pogledima na život navedene petorke te pomozite da baze u Kocke možda postanu standard u nadolazecim mjesecima.

Ulaz je besplatan. Javite se u inbox od UBIJMO DOSADU da rezervirate svoje mjesto u publici.

Oznake:

RSS 2.0 | trackback