U predstojećoj sezoni niz programskih aktivnosti u Kino klubu Split

Objavio admin, 27/10/2021, pod: EDUKACIJA, FILM, KINO KLUB SPLIT, KINO KLUB SPLIT

Za predstojeću sezonu Kino klub Split je pripremio niz programskih aktivnosti. Između ostalog otvorene su prijave za seminar analogne fotografije!

Prema novoj organizacijskoj shemi, edukativni programi Kino kluba Split obogaćeni su novim sadržajima i provode se kroz čitavu godinu. Programske aktivnosti realiziraju se samostalno ili modularno pokrivajući različite tematske cjeline. Ukoliko ne bude naznačeno drugačije, svi programi održavat će se u prostorijama Kino kluba Split, Ulica slobode 28 u Domu mladih.

Trenutno su otvorene prijave za seminar Alternacije pod mentorstvom Rina Efendića – od 11. studenog seminar će se održavati svakog petka u popodnevnim satima, a organiziran je za sve koji žele u neformalnom okruženju diskutirati razvoj filmske umjetnosti, učiti o analognoj fotografiji, video umjetnosti i alternativnim formama vizualnog pripovijedanja. Prijave su otvorene do 04. studenog putem online obrasca.

Teorijska predavanja, gostovanja i autorske večeri također će biti otvorene za posjetitelje, a moći će se poslušati iduća predavanja: Suvremene prakse u audiovizualnim medijima Ane Peraice, Scenarij Jurice Pavičića, Prakse i politike amatera Vedrana Šuvara, te poslušati jedinstveno predavanje Mirka Krstičevića Filmska glazba.

U predstojećem periodu očekuju vas praktične radionice Snimanja pod mentorstvom Borisa Poljaka, radionica Zvuka pod mentorstvom Tonča Bakotina i u suradnji s organizacijom Sensoria, radionica Montaže pod mentorstvom Dragana Đokića, radionica Rasvjete pod mentorstvom Jure Cukra, radionica Hibridnog filma Igora Bezinovića i radionica Dokumentarnog filma Tonća Gaćine.

Trenutno su otvorene i prijave na radionicu Snimanja pod mentorstvom Borisa Poljaka. Prijave su otvorene do 29. listopada putem online obrasca.

Za redovne članove kluba sudjelovanje na radionicama je besplatno, dok za sve ostale cijena trodnevne radionice iznosi 150 kn*.

*Napomena: za prve tri radionice u organizaciji kluba plaća se participacija u iznosu od 150 kn. Nakon završene tri radionice polaznici se mogu učlaniti u klub, te dalje radionice pohađati besplatno uz uvjet redovnog članstva. Novi članovi koji prethodno nisu pohađali edukativne programe ili nisu redovni članovi, također imaju obvezu plaćanja prve tri radionice u organizaciji kluba.

Edukativne programe Kino kluba Split financirali su HAVC, DHFR i Grad Split. Rad Kino kluba podržavaju Zaklada Kultura nova, HAVC i Grad Split.

RSS 2.0 | trackback