Open Social Dance class

Objavio admin, 07/11/2021, pod: DRUŽENJE, EDUKACIJA, PLAVA DVORANA, SNAGA STILA

Besplatni satovi plesa u organizaciji Plesnog Studia STEP, a u suradnji s Kolektivom Style Force održati će se u nedjelju, 14. studenog u Plavoj dvorani Doma mladih Split (Ulica slobode 28, Split).

PROGRAM:
16-17h Bachata Lady Style by Antonia Kostić – Beginner class: upoznat ćete se s glazbom, razlikom između tradicionalne i senzualne bachate u osnovnom koraku te izvježbati nježne i elegantne pokrete ruku.

17-18h Bachata Lady Style by Antonia Kostić – Intermediate class: kroz koreografiju ćete usavršiti složenije bachata pokrete, graciozan styling ruku i vježbati tehniku izolacije.

18-19h Salsa STEP (Instruktori: Viktor Kušić, Josipa Smiljanić, Aljoša Zlatović i Ivana Hot): upoznat ćete se s glazbom, učiti osnove salse i vježbati plesne slike u paru.

Senzualnim stilom, Salsa ima sve – strast, energiju i radost. Što se tiče popularnog muzičkog stila, Salsa se stalno razvija, a novi moderni plesni stilovi povezuju se i imenuju prema geografskim područjima u kojima su razvijeni. Salsa je proizvod mnoštva različitih utjecaja i spoj mnoštva elemenata, a popularna je u svim zemljama latinoameričkog utjecaja, ali i šire. Stoga je nemoguće tvrditi da ova glazba potječe samo iz jednog mjesta. Mnogo je stilova salse, no bilo bi pogrešno reći da je ijedan bolji od drugih; svaki je plesač najbolji predstavnik svojega stila koji treba njegovati s poštovanjem. U osnovi salse je slavljenje različitosti.

19-20 Social party i druženje (Salsa, Bachata i Zumba animacije)

Prijave putem inboxa Facebook stranice Plesnog studia STEP, instagrama (@plesnistudiostep) ili na mobitel 0912581713.

Potrebno je poslati ime, prezime i naziv odabranog programa. Broj polaznika je ograničen.

RSS 2.0 | trackback