OPEN STAGE na Turskoj kuli 26.5. u sklopu MOMENT FESTIVALA

Objavio admin, 21/05/2019, pod: HRAM

Udruge Kam Hram i Momentum vas pozivaju 26.5. na Tursku kulu s početkom u 15h gdje će se održati prvi Moment festival i u sklopu njega Open stage – otvorena večer performansa. Dječji Open stage je najavljen u 17h, a odrasli u 20h!

Udruga Kulturna alternativa mladih Hram godinama je održavala tradiciju organiziranja manifestacije Cabaret – otvorena večer performansa. Uz ostale programske i organizacijske promjene koje unosimo posljednjih godina, manifestacija se od 2019. godine zove Open stage – otvorena večer performansa. Jedna od inovacija kojoj težimo godinama jest da spomenutu manifestaciju jednom godišnje održimo na otvorenom javnom prostoru.

U skladu s tim, a u suradnji s udrugom Momentum vas u sklopu Moment festivala pozivamo 26.05.2019. na Tursku kulu gdje će se održati: Dječji Open stage – otvorena večer performansa u 17:00 sati i Open stage – otvorena večer performansa u 20:00 sati.

Open stage je manifestacija u kojoj pozvani i prijavljeni zainteresirani kreativci prezentiraju svoje vještine, znanja i kreativnost u različitim izvedbenim umjetnostima s naglaskom na suvremeni cirkus. Program se sastoji od više kratkih točaka koje izvode pojedinci ili grupe. Uvjet za prijavu je da točka ne traje dulje od 10 minuta, a cilj manifestacije je poticanje amatera i profesionalaca na razvijanje svoje kreativne i umjetničke prirode, te obogaćivanje kulturne ponude grada. Prijave umjetnika se vrše mailom na e-adresu kamhram@gmail.com.

Link na Open stage event: https://www.facebook.com/events/604286366717185/

Link na Moment fest event: https://www.facebook.com/events/1304635373017231/

Moment fest je kulturna, glazbena i sportsko-rekreativna manifestacija u organiziaciji udruge Momentum koja će se održavati jednom mjesečno na Turskoj kuli, a ostali datumi održavanja festivala su 9.lipnja, 28.srpnja i 25. kolovoza.

Osim Open stage manifestacije koju organizira udruga Kam Hram, najavljeno je graffiti ocrtavanje stolova u organizaciji Xstatic ekipe, a magiji ovog festivala će pridonijeti i mađioničar Guy Pardillos aka The Mystifier koji će između dva Open stage-a oduševiti prisutne, ali i iznenaditi, šokirati i zbuniti.

Za glazbenu podlogu je zadužena ekipa s Radio Kampusa koja će vas pripremiti za malo žešći zvuk undergrounda kojeg nešto kasnije nakon Open stage-a donosi DJ Miro, alfa i omega udruge Underground Control i jedan od voditelja kluba Judino Drvo iza čijeg imena stoje projekti Barbarinac Island of love i Ego Free Festival.

Ponesite dekice, hammocke i sve ostale potrepštine za uspješan piknik i druženje u prirodi, mi osiguravamo sve ostalo – program, glazbu, zabavu, šank i kokice. Ulaz na festival je potpuno besplatan!

organizatori

Ivana Vukušić +385981617339

Tonći Visković +385989175151

Program Open stage se realizira uz potporu Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture, Splitsko – dalmatinske županije, Grada Splita, Turističke zajednice grada Splita i dio je projekta “Gradimo Dom zajedno”, kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj ovog teksta je isključiva odgovornost Platforme Doma mladih.

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback