Otvoren poziv za volontiranje u Kino klubu Split

Objavio admin, 11/10/2023, pod: KINO KLUB SPLIT, KINO KLUB SPLIT, NOVOSTI, obavijesti

Želite steći dodatna znanja i vještine iz područja audiovizualne kulture i umjetnosti?
Želite učiti o osmišljavanju i provedbi stručnih aktivnosti od tima koji djeluje u Kino klubu Split? Želite doprinositi zajednici i pomoći unaprijediti kulturnu i filmsku nezavisnu scenu, a time obogatiti njenu kvalitetu i kvalitetu života građana?

Ako je odgovor na jedno od navedenih pitanja DA, prijavite se za volonterski angažman u Kino klubu Split putem PRIJAVNOG OBRASCA do 22. listopada 2023. na volontersko mjesto 1 i do 1. prosinca 2023. na volontersko mjesto 2.

Tražimo volontere koji će nam pomoći u provedbi određenih klubskih programa u periodu do kraja 2023. godine. Volonterska mjesta možete vidjeti niže u opisu.
Nakon što pošaljete prijavu naš stručni tim će Vas kontaktirati i pozvati na kratak razgovor gdje ćete dobiti više informacija o volonterskoj poziciji te vašim obvezama i odgovornostima.

Volontersko mjesto 1

Tehnička ispomoć u radioničkim programima i kreiranje vizualnih materijala za društvene mreže
• Mjesto rada: Split
• Odgovornosti i dužnosti: priprema prostora i tehnike za provedbu programa, vraćanje prostora i tehnike u prvobitno stanje nakon održanih aktivnosti, tehnička ispomoć tijekom provedbe programa, kreiranje vizualnih materijala (fotografija, videa) za društvene mreže. Opis posla uključuje 40 volonterskih sati

Volontersko mjesto 2

Pomoćnik u promotivnim aktivnostima diskurzivnog programa “U kvadrat”
• Mjesto rada: Split
• Odgovornosti i dužnosti: ispomoć u oblikovanju filmskih blokova, osmišljavanje i pisanje mjesečnih najava programa. Opis posla uključuje 40 volonterskih sati

Potrebne kvalifikacije: otvorenost, komunikativnost, fleksibilnost, suradnja, poznavanje osnova rada na računalu, prednost će imati studenti društveno humanističkog usmjerenja, akademija ili stručnjaci iz navedenog područja.

Svi volonteri će prije uključivanja u projekt biti uključeni u jednodnevnu edukaciju kojom će ih se informirati o programima i načinu funkcioniranja kluba.

Volonteri će dobiti potvrdu o volontiranju, potvrdu o stečenim kompetencijama (na zahtjev i nakon tri mjeseca kontinuiranog volontiranja), po potrebi i preporuku za posao. Osim navedenog steći će specifična znanja i vještine koje će moći primijeniti u svom budućem radu.

Rad volontera će biti praćen i evaluiran kontinuirano. Na mjesečnoj razini će se obavljati individualni i po potrebi grupni sastanci s volonterima. Koordinatorica volontera će biti koordinatorica programskih aktivnosti Kino kluba Split Ana Čukušić.

_

Rad Kino kluba Split podržavaju Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Hrvatski audiovizualni centar, Grad Split, Društvo hrvatskih filmskih redatelja i Zaklada Kultura nova.

RSS 2.0 | trackback