Otvorene su prijave na cjelogodišnji seminar Alternacije

Objavio admin, 26/10/2023, pod: EDUKACIJA, KINO KLUB SPLIT, KINO KLUB SPLIT, NOVOSTI

Kino klub Split je otvorio prijave na cjelogodišnji seminar Alternacije pod mentorstvom Rina Efendića. Seminar će se održavati svakog petka od 24. studenog u popodnevnim satima, a organiziran je za sve koji žele u neformalnom okruženju diskutirati o razvoju filmske umjetnosti, učiti o analognoj fotografiji, video umjetnosti i alternativnim formama vizualnog pripovijedanja. Seminar se sastoji od predavanja i praktičnog rada u laboratoriju Kino kluba Split.

Prijave se primaju putem obrasca i otvorene su do 23. studenog 2023.

Prvo uvodno predavanje održat će se u petak 24. studenog 2023. u 16 h u Kino klubu Split, Ulica slobode 28 (Dom mladih).

Program je besplatan i svi su dobrodošli.

O predavaču:

Rino Efendić autor je brojnih izložbi fotografija, uličnih akcija, zvučnih instalacija… Izlagao na preko deset samostalnih te na nizu skupnih izložbi. Uz to je i organizator i predavač na više javnih filmskih i obrazovnih programa (Likovna kultura za građane prema predavanjima Radovana Ivančevića, Mala škola fotografije, Godina dana filma – Biblioteka Šižgorić Šibenik). Bio je dugogodišnji profesor fotografije u Školi likovnih umjetnosti, i suosnivač je udruge KVART, organizacije koja se bavi promicanjem suvremene umjetnosti i kulture.

Više informacija dostupno je slanjem upita na press@kinoklubsplit.hr

Rad Kino kluba Split podržavaju Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva, Hrvatski audiovizualni centar, Grad Split, Društvo hrvatskih filmskih redatelja i Zaklada Kultura nova.

RSS 2.0 | trackback