Otvorene su prijave za nove DIGI dan radionice u kolovozu

Objavio admin, 05/08/2021, pod: EDUKACIJA, MKC, novosti, PLATFORMA DOMA MLADIH

Krenule su prijave za drugi ciklus besplatnih DIGI dan radionica za mlade na temu izrada skulpture u digitalnom mediju. Radionice provodi Platforma Doma mladih u suradnji s Multimedijalnim kulturnim centrom u sklopu projekta Dan po dan – mladi u kulturi online.

O predavaču: Milivoj Popović akademski kipar i autor najprodavanijeg ZBrush Udemy tečaja – Sculpting in ZBrush, koji broji preko 10 tisuća studenata. Milivoj je i vanjski suradnik na kiparskom odsjeku Umjetničke Akademije u Splitu, a svoje radove izlagao je u brojnim galerijama i dobio priznanja od priznatih online portala za digitalnu umjetnost kao što je 3DTotal Gallery Award, Artstation Pick, CGSociety CGTalk Award, Rebus Farm Artist of The Month Award.

O DIGI dan radionicama: Drugi ciklus DIGI radionica fokusira se na izradu skulpture u digitalnom mediju korištenjem računalnog programa ZBrush, a kroz cijeli proces sudionike će voditi mentor, Milivoj Popović. Tijekom 4 dana predavanja osmislit će i izraditi svoje digitalne skulpture, a kako se radi o kratkom vremenu za savladavanje zadataka preporučuje se sudjelovanje na svim terminima jer je tematika usko povezana. Nakon odslušanog ciklusa radionica svi sudionici dobit će potvrdu o sudjelovanju koja im može koristiti za daljnji profesionalni razvoj u području računalne animacije.

Prva radionica starta 17.08., a datumi ostalih radionica su: 20.08, 24.08 i 27.08. Sve radionice održat će se u terminu od 10 do 13 sati. Prijave na drugi ciklus radionica zaprimaju se putem online obrasca do popunjenja slobodnih mjesta.

Program drugog ciklusa DIGI dan radionica:

17. 8. – prva radionica – 10 do 13 sati
Uvod u digitalno modeliranje, način primjene i mogućnosti te upoznavanje s vodećim programom za izradu 3D modela – ZBrush.

20. 8. – druga radionica – 10 do 13 sati
Izrada vlastitog 3D modela u ZBrushu i upoznavanje s procesima i alatima za izradu digitalnih modela.

24. 8. – treća radionica – 10 do 13 sati
Upoznavanje s naprednijim alatima i metodama izrade 3D modela unutar Zbrusha. Izrada druge digitalne skulpture.

27. 8. – četvrta radionica – 10 do 13 sati
Nastavak upoznavanja s naprednijim alatima i metodama izrade 3D modela unutar ZBrush programa. Izrada treće digitalne skulpture.

Polaznici trebaju imati računalo, internetsku vezu i osnovno poznavanje rada na računalu. Za vrijeme trajanja radionica sudionici će imati pristup facebook grupi Dan po dan – mladi u kulturi online gdje će moći komunicirati s ostalim polaznicima, izmjenjivati svoje radove, postavljati pitanja i dobiti feedback mentora.

Projekt Dan po dan – mladi u kulturi online sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj članka isključiva je odgovornost Platforme Doma mladih.

Pogledajte video prezentaciju na linku.

Predavač Milivoj Popović

 

RSS 2.0 | trackback