Otvoreno je online savjetovanje o smjernicama za unapređenje javnih politika koje se tiču infrastrukture za kulturne i društvene aktivnosti

Objavio admin, 31/08/2023, pod: NOVOSTI

Pozivamo vas da se uključite u javno savjetovanje o izrađenim preporukama za unapređenje javnih politika koje se tiču infrastrukture za kulturne i društvene aktivnosti.

Objavljeno je šest dokumenata smjernica koje obuhvaćaju različita tematska područja koja se tiču infrastrukture za kulturne i društvene aktivnosti. Sve možete naći u našoj ranijoj objavi na LINKU.
Vaše mišljenje, iskustva i komentari na dokumente bitni su za unapređenje samih smjernica i načina na koji se njihov sadržaj komunicira prema donositeljima odluka kroz provedbu strukturiranih dijaloga i daljnje zagovaračke aktivnosti. Različite perspektive mogu poslužiti da se bolje prepoznaju problematične točke, potencijalna unapređenja i procijene vaši prioriteti i zadovoljstvo izrađenim preporukama.

Komentari na izrađene smjernice podnose se putem google obrasca za svaku pojedinu smjernicu do 5. rujna 2023. godine.Dokumentima smjernica i obrascima za unos komentara možete pristupiti preko LINKA:

Smjernice su nastale u sklopu projekta Nova javna kultura i prostori društvenosti. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali. Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

Nositelj projekta je Savez udruga Klubtura. Partneri u projektu su: Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Institut za razvoj i međunarodne odnose, Savez udruga Kaoperativa, Platforma Doma mladih, Art radionica Lazareti, Savez udruga Molekula, Savez udruga Rojca, Kurziv – Platforma za pitanja kulture, medija i društva, Savez udruga Operacija grad, Platforma za Društveni centar Čakovec, Drugo more.

Sadržaj smjernica isključiva je odgovornost Saveza udruga Klubtura.

RSS 2.0 | trackback