PANKČINA U KOCKI! Smrt Razuma + Gemišt

Objavio admin, 22/10/2019, pod: AKTIVIST, KUM

Udruga Aktivist vas poziva na paklenu pank večer u Kocki 25.10.2019.
S novom sezonom nam dolazi i novi Sounds Of Violence, program koji dovodi ono najžešće od muzike. Ako ste se zaželjeli masnih rifova, distorzije i buke koliko i mi, onda je ova večer pravo vrijeme i mjesto za vas!
Smrt Razuma – Osijek, beskompromisna DIY thrash hc punk četvorka nastala 2017. ali zbog par izmjena u bendu tek je 2019. počela sa lajv nastupima. Za sad imaju jedan objavljen demo sa 4 pjesme na kazeti koji su sami izdali (DIY or die), a isti se može skinuti besplatno na njihovoj Bandcamp stranici. Trenutno rade na novom materijalu i intezivno sviraju, a uspjeli su i odraditi turneju sa prijateljima iz benda Disbaja.https://web.facebook.com/SmrtRazuma/
https://smrtrazuma666.bandcamp.com/releasesGemišt – Zagorian grind bend osnovan krajem 2015. godine u Varaždinu. Iza sebe imaju 40-ak svirka na području Hrvatske, Slovenije, Srbije i Slovačke te nekoliko festova (Breka fest, Buka i otpor x2, Rock live, Udar groma feelgoodfestival). Do sada su momci izbacili: Iz Dubine Vinskog podruma EP (2016), split s legendarnim Agathoclesom (2017) te split s Aligrindtorom (2017), par 6-way splitova te ih ima na nekoliko kompilacija. U 10. mjesecu 2018. godine su promijenili vokala te od onda sviraju i rade nove stvari.
Uskoro bi trebali izbaciti još 1 split, a kako kažu, trenutno su stvari na miksanju.https://web.facebook.com/Gemist666/
https://gemist.bandcamp.com/album/iz-dubine-vinskog-podruma

Dođi i podrži!

Vrata se otvaraju u 22 sata,
Vidimo se!

Oznake: ,

RSS 2.0 | trackback