Volontiraj na 10. Platformatu!

Objavio admin, 07/09/2022, pod: DOM MLADIH, novosti, obavijesti, PLATFORMA DOMA MLADIH, PLATFORMAT

Želiš čuti sve što Platforma Doma mladih i druge organizacije (kojih je preko 20) rade u Domu mladih u nastojanju da pruže drugačiju kulturnu ponudu u ovom gradu za koju teško da bi se igdje drugdje našlo mjesta i time stavljaju Split na mapu svjetskih urbanih centara koji nude suvremene poglede i pristupe kulturi? Publika je za nas mnogo više od samih gledatelja i pasivnih korisnika, ona je i aktivni sudionik. Zato te pozivamo da nam se pridružiš u stvaranju 10. Platformata!

Zanima te kako nastaje višednevni festival? Kako se organiziraju eventovi u Domu mladih? Kako promovirati event? Onda je ovo baš za tebe! Volontiraj na 10. Platformatu i otkrij kako izgleda čarolija organizacije festivala.

Volonteri su potrebni kao tehnička podrška te asistencija u promotivnim aktivnostima (društvene mreže).

Volonteri su potrebni od 30. rujna do 9. listopada, za vrijeme trajanja Platformata. Osim bogatog iskustva, dobre zabave i novih prijateljstava, volontiranje donosi i slobodan ulaz na dva naplatna koncerta u sklopu Platformata (koncert Porto Morto i koncert RØLØ & From another mother).

Ukoliko imate želju za pomaganjem i radom u organizaciji festivala i stariji ste od 16 godina, ispunite ONLINE PRIJAVNICU najkasnije do 18. rujna. Za dodatne informacije pišite na program@pdm.hr.

RSS 2.0 | trackback