Predstava suvremenog cirkusa – It happens

Objavio admin, 24/03/2019, pod: AMFITEATAR, HRAM, IZVEDBENI PROGRAM, MALA SCENA

U petak, 29. ožujka 2019. u 20 sati, u amfiteatru Doma mladih u Splitu održati će se predstava španjolskih i francuskih cirkuskih umjetnika i akrobata, naziva “It happens”. ”It happens” je predstava suvremenog cirkusa u nastajanju, performans na trapezu baziran na istraživanju pokreta i kazališnim tehnikama. Predstava je komična i nepredvidiva, prilagođena je za sve uzraste, a ulaz je besplatan.

trailer: https://vimeo.com/289926581

Predstavu izvode Julia Campistany i Remi Lebocey kao rezultat dvotjedne umjetničke rezidencije u organizaciji Kulturne alternative mladih Hram, koja će se odvijati u prostorima Male scene i Amfiteatra Doma mladih u Splitu.

Kroz vokabular pokreta i komedije, predstava naglašava krhkost one situacije kada se čini da je sve u harmoniji. Predstava je fizička metafora za savršeno nesavršene ljudske osobine – ako se čini da je sve u redu, sigurno postoji nešto što nismo predvidjeli, ništa nije savršeno, nitko nije savršen, dogodi se…it happens!

više informacija na linku: https://facebook.com/events/256254061930970/

Program se realizira uz pomoć Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Grada Splita, Zaklade Kultura nova i Acción Cultural Española, AC/E i dio je projekta “Gradimo Dom zajedno”, kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Oznake: , , ,

RSS 2.0 | trackback