Predvalentinovski buvljak

Objavio admin, 07/02/2023, pod: AKTIVIST, DRUŽENJE, KLUB KOCKA, REAKCIJA

Udruga Aktivist poziva na buvljak u klubu Kocka (Dom mladih, Ulica slobode 28, Split) koji će se održati u ponedjeljak, 13. veljače 2023. s početkom u 20 sati.

Raščistite vaše police i ormare; spakirajte dobre komade robe koji vama više nisu zanimljivi, kasete, ploče, CDove, ukrase, instrumente, biljke i elektroniku, bonove i nakit, jer nekome će možda baš vaša stara sitnica doći kao super poklon za Valentinovo!

Buvljake koji potiču razmjenu i reciklažu dobara udruga Aktivist organizira već preko deset godina (sad već na mjesečnoj bazi), a svaki put donacije prosljeđuje organizacijama ili pojedincima kojima su potrebne.

Kao neprofitnoj organizaciji iznimno im je izazovno raditi uz ograničena sredstva i kapacitete, ali solidarnost je uvijek preskakala prepreke!

Dosad su donacije prosljeđivali udruzi MoST, Centru za autizam, Skateboard klubu Kolo, LGBT centru Split, Dječjem domu Maestral, udruzi Veliko srce Malom srcu, udruzi Sehaliah, Splitskim šapama, udruzi Deseti život, udruzi Berta (Knin), udruzi Osjet, Split Prideu…
***
Ukoliko želite donirati vaše predmete, javite se WhatsApp porukom na +385989602701 (Katarina Duplančić)

RSS 2.0 | trackback