“Pričam u snu” Tihane Felić otvara osmi ciklus “Mladi izlažu” u Klubu Zona

Objavio admin, 30/01/2023, pod: DRUŽENJE, GLAZBA, INFO ZONA, IZLOŽBA, KLUB ZONA

U Klubu Zona počinje osmi ciklus izložbi autora mlađe generacije “Mladi izlažu”. U utorak, 31. siječnja 2023., u 19 sati otvara se izložba studentice slikarstva Tihane Felić. Radovi u tehnici sitotiska koji čine seriju naziva “Pričam u snu” mogu se pogledati do 25. veljače. Glazbu na otvaranju birat će DJ Marci.

– Pojedini radovi iz daljine podsjećaju na neuronske veze ili gradske mape, izgledaju kao niz datoteka i ladica informacija, a kada im se približimo uočavamo detalje koji svojom jukstapozicijom i preklapanjima za svakog promatrača stvaraju zaseban doživljaj i niz asocijacija. Drugi pak radovi sadrže elemente nadrealizma, a često je teško iz prvog pogleda razgraničiti gdje jedna slika završava, a druga počinje. Baš kao i u snovima pogled nas vodi iz jedne podsvjesne stvarnosti u drugu – kazala je Tina Vukasović Đaković, kustosica izložbe.

Tihana Felić rodom je iz Varaždina, a u Splitu studira na prvoj godine diplomskog studija na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer slikarstvo. Već je izlagala na dvije završne izložbe odsjeka te na grupnoj izložbi u Helsinkiju.

RSS 2.0 | trackback