RADIO NA KROVU: New Gondoliers

Objavio admin, 13/06/2024, pod: DRUŽENJE, GLAZBA, KLFM, MKC, TERASA TROKUT

Nakon prošlogodišnjeg proljeća uz Gracin Trio, ove godine KLFM poziva na još jednu community večer druženja i glazbe na prekrasnoj lokaciji Terase Doma mladih (Ulica slobode 28, Split) u subotu 29. lipnja 2024.

Opet u društvu lokalnog benda, ovog puta s New Gondoliers koji donose i splitski preview svog skorog novog albuma. Vjerojatno već svima poznati Gondolijeri sviraju indie-folk, alternativni country i amerikanu, a oformili su ih prije petnaest godina splitski glumac, mimičar i dramski pedagog Alen Čelić (gitarist, vokal i koautor pjesama) i bubnjar Veljko Popović (bubnjar), koji za sebe kažu da sviraju “gentleman pop”.

Na krovu nas čekaju: Alen Čelić na gitari i vokalu, Veljko Popović na bubnjevima, Rudi Vučemilović na basu, Nina Ipavec na gitari i vokalu, Matija Petrić na saksofonu i Duje Ružičić na trubi i usnoj harmonici.

Program traje od 19:00 do 23:00 uz probranu eklektičnu glazbenu selekciju KLFM kolektiva. Koncert je planiran u 21:00. Program je besplatan i otvoren za sve posjetitelje, uz otvorene donacije za aktivnosti radija.

Cijeli program moguće je pratiti i uživo putem streama na klfm.org.

U slučaju vremenskih nepogoda, kiše i/ili vjetra, program se odgađa uz naknadno objavljen termin.

Autor vizuala: Segor Garber.

_

Aktivnost podržana je od strane Ministarstva kulture i medija RH i Grada Splita i odvija se u suradnji s MKC Split.

RSS 2.0 | trackback