Radionica Breakdancea za početnike

Objavio admin, 18/11/2022, pod: EDUKACIJA, PLAVA DVORANA, SNAGA STILA

Sedma po redu ˝Performing Arts˝ radionica je radionica Breakdancea za početnike koja će se održati u nedjelju, 20. studenoga 2022. u Plavoj dvorani u Domu mladih Split (Ulica slobode 28, Split).

˝Performing Arts˝ – je projekt cjelogodišnjih radionica organiziranih od strane CROwd Control-a i Kolektiva Style Force u sklopu kojeg imate priliku sudjelovati u radionicama na kojima ćete obogatiti svoje znanje u plesu, cirkuskim vještinama te samom performanceu.

VODITELJ: Jan Hajsok
CIJENA: donacije u svrhu uređenja dvorane
PRIJAVE: Obavezna prijava direktno u inbox Jana Hajsoka ili putem maila crowd.controlst@gmail.com zbog ograničenog broja polaznika.

O VODITELJU:
Jan Hajsok, 31.12.1992.
S deset godina počinje se baviti cirkuskim vještinama u udruzi “Kam-Hram” koja je osnovana od strane njegovog oca, Željka Hajsoka. Prve “vrtnje na glavi” odvijaju se dvije godine kasnije u pk D’N’F gdje stječe veliko znanje u svojoj glavnoj vještini “BreakDance”-a. U meduvremenu unapređuje svoje znanje cirkuskih vjestina (akrobatika, žongliranje, akrobalansiranje, ples s vatrom, muziciranje, teatralno izražavanje i ponašanje na sceni).

Od 2005. godine počinje nastupati na raznim uličnim festivalima, televizijskim showovima, internacionalnim velikim i malim pozornicama te u nacionalnom kazalištu. Od 2008. godine postaje trener akrobatike, plesa te cirkuskih vještina. Od 2014. godine se potpuno posvećuje produkciji novih predstava te kao jedan od osnivača skupine “CrowdControl” napreduje u izvedbi svojih najuspješnijih predstava.

U svojoj karijeri sudjeluje na raznim festivalima, eventovima i razmjenama znanja po Balkanu (BiH, Crna Gora), Europi (Slovenija, Italija, Francuska, Nizozemska) i Africi (Alzir, Nigeria) te je surađiva s mnogim izvođačima: Dino Merlin, Oliver Dragojević, Goran Karan, Jaques Haudek, TBF, Daleka Obala i pojavljije se u filmovima i serijama kao sto su Mama Mia i Game of Thrones.

Zadnjih 15 godina prenosi znanje i educira zainteresirane u svim gore navedenim vještinama.

RSS 2.0 | trackback